Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποφάσισαν παύση ισχύος της Απόφασης Ανακήρυξης υποψηφίων αιρετών ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ

Μετά την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Ξάνθης και άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποφάσισαν την παύση της ισχύος της Ανακήρυξης υποψηφίων αιρετών.

Ανάμεσα σε αυτές είναι η ΔΙΔΕ Πειραιά, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας κλπ.

Την ίδια ώρα με Έγγραφο που υπογράφει η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα, σήμερα 3 Νοεμβρίου, το υπουργείο Παιδείας στέλνει στις Διευθύνσεις Έγγραφο με υπογραφή της Γενικής Γραμματέως του Αναστασίας Γκίκα με το οποίο καλούνται οι Διευθυντές Εκπαίδευσης να προβούν εγκαίρως στην κατάρτιση των ηλεκτρονικών ψηφοδελτίων με βάση τις ισχύουσες αποφάσεις ανακήρυξης υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων.

Μπροστά σε αυτές τις συνθήκες η μόνη πρόταση – απάντηση στον αυταρχισμό και την επίθεση της Κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας είναι: 1. Αποχή από την παρωδία των e – εκλογών 2. Εάν γίνουν χωρίς απόσυρση των ψηφοδελτίων κανένας υποψήφιος να μην νομιμοποιήσει τα αποτελέσματα με τη συμμετοχή του

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το