Μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο έφυγε απ’ τη ζωή η σ. Ρένα Δερνοβίου. Η σ. που γεννήθηκε το Μάη του 1958, ήταν μια μαχήτρια της ζωής, μια αγωνίστρια του ταξικού κινήματος και μία πιστή σύντροφος στα ιδανικά του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος.

Από την εφηβική της ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος, όντας εργάτρια στην ένδυση και μαθήτρια στα νυχτερινό σχολείο της Αθήνας. Εντάχθηκε στις γραμμές του Μ-Λ ΚΚΕ που υπηρέτησε με όλες της τις δυνάμεις, ακόμα και τις τελευταίες δύσκολες ώρες πριν αφήσει τη τελευταία της πνοή.

Η απώλεια της συντρόφισσας είναι μια μεγάλη απώλεια για το κόμμα μας το Μ-Λ ΚΚΕ. Οι σύντροφοί της στην κομματική οργάνωση της Νότιας Αθήνας αλλά και όλοι οι σύντροφοι του κόμματος που την γνώρισαν αισθάνονται βαθειά θλίψη που έχασαν μια τόσο συνεπή ταξική και σεμνή συντρόφισσα.

Η σορός της, σύμφωνα με επιθυμία της, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα την αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 30/4 στις 2:15μ.μ.

Η μεταφορά στη Ριτσώνα θα γίνει με πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει από την πλατεία Καλογήρων (σταθμός μετρό Δάφνη) στις 12:30μμ.

Κομματική οργάνωση Νότιας Αθήνας του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το