Σημερα που “γιορταζει” το περιβαλλον, ηθελα να πω κατι για τη βρωμα της Γης αλλα δεν ξερω απο πού ν αρχισω.
Απο τη φορμολη στις ιχθυοκαλλιεργειες, που μεσα της σπαρταρουν τα ψαρια ή τις διοξινες στις χωματερες που τις διαχειριζονται οι Μπεoι και ξαναψηφιζονται για να τις πολλαπλασιασουν;
Τη Μεσογειο που φλεγεται με σταθερη πια την επικινδυνη ανοδο της θερμοκρασιας – θαλασσα των πνιγμων και κατρουλονερο – ή τη λιωμενη Ανταρκτικη, οπου οι τελευταιες πολικες αρκουδες τυλιγουν την πεινα και τα κοκαλα τους στην ασπρη γουνα και πεθαινουν μαζικα και διπλα τους αυτοκτονουν οι θαλασσιοι ιπποι, καλπαζοντας στα παγωμενα Ζαλογγα;
Τη Χαλκιδικη, που στα παιδια ανιχνευονται ολα τα καρκινογονα μεταλλα των Καναδεζων χρυσωρυχων ή την Ηπειρο που ετοιμαζονται να ξεσχισουν τα σπλαχνα της για τους υδρογονανθρακες;.
Ολα ειναι βρωμικα. Το κερδος φτυνει, αφοδευει και ξερνα παντου.
Το μονο που ξεπλενει, με εντυπωσιακη συνεπεια και αποτελεσματικοτητα, ειναι τα μυαλα μας.
Ο νεοφιλελευθερισμος θελει οι εγκεφαλοι των ανθρωπων να ειναι πεντακαθαροι, ως τον πυρηνα.
Οι αμερικανοι, οσοι καταφερνουν ακομη να σκεφτονται, το λενε brainwashed to the core.
Kαθαροι, σαν το τιποτα. Ταμπουλα ραζα. Να εγγραψει πανω τους ο νεοφιλελευθερισμος την ανοχη σε ολα τα εγκληματα, τις γενοκτονιες, τις 7 μερες δουλειας, την Ευρωπη στρατοπεδο, τους επελαυνοντες αγκυλωτους.
Σ αυτο το πλανο η αληθεια ειναι βαρυ ποινικο αδικημα. Κακουργημα.
Παντου βρωμα και info war. Ετσι ο Αssange κλεινεται στη φυλακη Βelmarsh.
Ειναι μια ονομαστη φυλακη της Αυτου Μεγαλειοτητας με τον βασιλικο θυρεο, στα νοτιοανατολικα του Λονδινου, που θεωρειται το Εγγλεζικο Γκουανταναμο.. Εκει αλυσοδενονται ανθρωποι, χωρις συγκεκριμενη κατηγορια. Βασανιζονται και σαπιζουν. Στο αυτοκρατορικο δειπνο που παρεθεσε η γρια “μεγαλειοτητα” στον ασχημο Πορτοκαλη, του εξηγησε πως εκει κανενας δεν γλιτωνει. Να μεινει ησυχος. Και το δανειο των 4,2 δις δολαριων που εδωσε το ΔΝΤ στο φασιστα του Εκουαδορ επιασε τοπο. Ο Lenin Moreno και το νεοφιλελευθερισμο θα επιβαλει και τον Αssange τον εδωσε, δεμενο πισθαγκωνα. Ακολουθει το Βelmarsh που ξερει να κανει τη δουλεια του.
Στη Γαλλια, ο νεοκοπος πολιτικος και μπουλης των τραπεζων συλλαμβανει τους δημοσιογραφους που αποκαλυπτουν το σφαγιασμο του λαου της Υεμενης, με γαλλικα οπλα.
Ξερει κανεις κατα πού πεφτει το Γαλλικο Γκουανταναμο;
Ευτυχως τουλαχιστον εδω, ο Αϊβαλιωτης της ΝΔ διαβεβαιωσε πως θα γινει σεβαστη η Συνθηκη της Γενευης στη μεταχειριση των αντιθετων ψηφοφορων ως αιχμαλωτων πολεμου.
Α, περασαμε τις 12. Μολις τελειωσε η μερα του περιβαλλοντος. Συνεχιζουμε με τη νυχτα.

 

Νίνα Γεωργιάδου

 

 

————Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το