Στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 25 Γενάρη από τις 10 π.μ. ως τις 12 μ. για τους εργαζόμενους στην «Greenpeace» προκηρύσσει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας απαιτώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων των 4 εργαζομένων. Στο πλαίσιο της στάσης θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.,μ. στο γραφείο της «Greenpeace» (Κολωνού 78, Μεταξουργείο).

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο σημειώνει:

«Η διοίκηση της “Greenpeace” έδειξε το αληθινό εκδικητικό της πρόσωπο ως απάντηση στις άμεσες διεκδικήσεις των εργαζόμενων της Ομάδας Άμεσου Διαλόγου με την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων μας ημέρα Τρίτη 15 Ιανουαρίου με την πρόφαση της μη επίτευξης στόχων.

Οι εργαζόμενοι της Ομάδα Άμεσου Διαλόγου της “Greenpeace” και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας καλούν τη διοίκηση της “Greenpeace” να ανακαλέσει τις τέσσερις απολύσεις που έκανε το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου.

Προειδοποιούμε ότι δεν θα δεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφου και πως θα σταθούμε στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας μέχρι αυτές οι απολύσεις να παρθούν πίσω. Γνωρίζουμε ότι οι απολύσεις αυτές είναι στοχευμένες και εκδικητικές. Αποτελούν απάντηση της διοίκησης της “Greenpeace” λόγω συμμετοχής των εργαζόμενων της Ομάδας Άμεσου Διαλόγου στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 28/11/18 με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και την ευρύτερη ανυπότακτη στάση απέναντι στην τρομοκρατία, τον εκφοβισμό και τα deadlines της διοίκησης».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το