ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ

Εξόρμηση πραγματοποίησαν οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ  στη λαϊκή αγορά της Βέροιας, την Τρίτη 13 Ιούνη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Μοιράζοντας πλατιά στους εργαζόμενους της λαϊκής αγοράς και τους διερχόμενους την κομματική προκήρυξη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά τα εργατικά και λαϊκά στρώματα στην περιοχή, την ακρίβεια,  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε λαϊκό νοικοκυριό. Είχαν επίσης την ευκαιρία να μεταφέρουν στο αγωνιστικό μήνυμα του Μ-Λ ΚΚΕ , για την αναγκαιότητα ο κόσμος της δουλειάς να μην πέσει θύμα των προεκλογικών «υποσχέσεων» για καλύτερες ημέρες και των προπαγανδιστικών μηχανισμών της ΝΔ ούτε θύμα των δυνάμεων του συμβιβασμού και της συνθηκολόγησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Το μήνυμα που στάλθηκε σε αυτήν την πρώτη εξόρμηση του κόμματος στην περιοχή είναι το σαφέστατο και ξεκάθαρο μήνυμα πως το μέλλον και οι ζωές της εργατικής τάξης και του λαού μας εξαρτώνται από τους μαζικούς εξωκοινοβουλευτικούς αγώνες, που είναι σίγουρο πως έρχονται. Ζητήθηκε παράλληλα η ενίσχυση και η ψήφος του ψηφοδελτίου του κόμματος και σε αυτές τις εκλογές.

Η Κ.Ο. της Ημαθίας προετοιμάζει παράλληλα και την εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Παρασκευή 16 Ιούνη, ενώ στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων για τις εκλογές στις 25 Ιούνη η Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ προγραμματίζει για τις επόμενες ημέρες ανάλογες δράσεις και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα της περιοχής.

Βέροια, 13 Ιούνη 2023

Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το