Οι αγώνες γίνονται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όχι για να ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.Οι αγώνες έχουν μαχητικότητα, φρεσκάδα όχι τραμπουκισμούς και βασανιστήρια. Οι αγώνες, μας πάνε μπροστά,όχι στο μαύρο παρελθόν, εξυπηρετούν τον αδικημένο όχι τον αντίπαλο.Οι αγώνες γεννούν ελπίδα όχι ντροπή

Αποτελεί ξεδιάντροπη πρόκληση η κυβερνητική προπαγάνδα για “κόκκινο φασισμό”, αξιοποιώντας «δράσεις» τραμπούκικων ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά και το κίνημα.

Ναι πράγματι, η φωτογραφία με τη δημόσια διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με την ταμπέλα “Αλληλεγγύη στις καταλήψεις” βίαια κρεμασμένη στον λαιμό του, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

Και ήταν αναμενόμενο ότι η άθλια αυτή επίθεση από μια ομάδα τραμπούκων που παριστάνουν τους αγωνιστές είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιχειρούν να επιβάλουν το νεοσυντηρητικό ζόφο και την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, όσων θέλουν να δυσφημιστεί το φοιτητικό κίνημα και οι κοινωνικοί αγώνες.

Ενέργειες όπως αυτή έχουν τόσο σχέση με το φοιτητικό κίνημα, όση έχουν και οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα των ισλαμικών χωρών ή οι ναρκομαφίες των Εξαρχείων με τον αγώνα για την ελευθερία στην περιοχή.

Η προσπάθεια που γίνεται αυτές τις μέρες είναι να εμφανιστεί δικαιωμένη η πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων και της καταστολής από κυβερνητικά στελέχη και τα πετσοταϊσμένα παπαγαλάκια τους, φανερώνει ότι παρόμοιες ενέργειες λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον του λαού και της νεολαίας.

Γιατί ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι το “ξέπλυμα” του φασισμού και της Χρυσής Αυγής, που πρόσφατα καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση, και η στοχοποίηση της Αριστεράς και του κινήματος ως «το άλλο άκρο».

Οι τραμπούκοι που πραγματοποίησαν την ενέργεια αυτή λειτουργούν αντικειμενικά ως προβοκάτορες, αν δεν βρίσκονται ήδη σε διατεταγμένη υπηρεσία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το