Δυναμικά ξεκίνησε, το Σάββατο 30 Ιούλη, το επετειακό 10ο κάμπινγκ της Πορείας και εξελίσσεται με ενθουσιασμό και με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή των φίλων που ανταποκρίνονται στο πλατύ κάλεσμα της Πορείας.

Οι πρώτοι συμμετέχοντες, μετά την άφιξη, την εγκατάστασή τους και το θερμό τους καλωσόρισμα από τους νεολαίους της Πορείας είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν στα όμορφα νερά της παραλίας του κάμπινγκ και να γευθούν τα νόστιμα πιάτα που είχε ετοιμάσει η συλλογική κουζίνα του κάμπινγκ.

Τη δεύτερη μέρα άρχισε το πρόγραμμα εκδηλώσεων. Η πρώτη εκδήλωση είχε θέμα την γεωμυθολογία και συγκεκριμένα τη συσχέτιση ορισμένων μύθων του Ηρακλή με εγγειοβελτιωτικά έργα των αρχαίων χρόνων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι συμμετέχοντες καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς έγινε φανερό (και από την παρουσίαση του Θάνου Μαραβέλια και από το power point) ότι πίσω από κάποιους μύθους μπορεί να κρύβονται επιτεύγματα της μηχανικής των αρχαίων χρόνων πάνω σε εγγειοβελτιωτικά έργα

Η Πορεία ευχαριστεί θερμά το Θάνο Μαραβέλια και τη σ. Χρυσάνθη Κοσμά για την εκπόνηση και την παρουσίαση του θέματος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το πρώτο beach party της Πορείας με θέα τον όμορφο κόλπο της Ιτέας, που εξελίχθηκε με χαρά και ζωντάνια μέχρι τις πρωινές ώρες.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το