Σε ένα χυδαίο εθνικιστικό παραλήρημα επιδόθηκε ο ακροδεξιός Κυρ. Βελόπουλος με αφορμή την καραντίνα στα χωριά του Εχίνου Ξάνθης εξαιτίας του κοροναϊού. Χύνει δηλητήριο όμοιο με αυτό της Χρυσής Αυγής (το κενό της προσπαθεί εναγωνίως να καλύψει), χαρακτηρίζοντας πράκτορες της Τουρκίας τους κατοίκους της περιοχής.

Από το atexnos.gr πήραμε και δημοσιεύουμε επιστολή κατοίκου της περιοχής:

Σήμερα 26/3/2020 στο twitter του ο “πρόεδρος” του εθνικιστικού κόμματος Ελληνική Λύση στοχοποίησε ολόκληρη κοινότητα (Εχίνο Ν. Ξάνθης) εν καιρώ πανδημίας του κορονοϊού, αναμασώντας μια ακραία εθνικιστική ρητορική που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Ας υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα:

1) Το συγκεκριμένο υποκείμενο είναι ένας χυδαίος εθνικιστής και το μόνο που ξέρει να κάνει πολύ καλά είναι να διασπείρει τον ρατσισμό, φασισμό και την ξενοφοβία του!!

2) Έπειτα, ουδέποτε υπήρξαν πράκτορες της Άγκυρας που να μπαινοβγαίνουν στην περιοχή μας!!! Δεν διστάζει να πιάσει το νήμα από εποχές που ο λαός έχει καταδικάσει τόσο τις πρακτικές όσο και την συντηρητική τέτοιου κλίματος!! Ας μην ξεχνάμε πως τέτοιου είδους χυδαίων εθνικιστών, όμοιοι των ομοίων, είναι και η Χρυσή Αυγή!

Είναι στο χέρι μας να απομονώσουμε τέτοιου είδους σκουλήκια τόσο από την Βουλή όσο και από τις κοινότητες μας!!!

Εν κατακλείδι, λοιπόν, αυτή η ρητορική της ξενοφοβικής-ρατσιστικής στοχοποίησης δεν πιάνει σε κανέναν !!!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το