Με τη συμμετοχή αρκετών φίλων και συναγωνιστών έγινε η προεκλογική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα, το Σάββατο 13/5 στο «ΠΑΝΘΕΟΝ», στις 8.30μμ.

Στην αρχή ο σ. Παύλος Αλεξίου άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τον σ. Θοδωρή Χόβολο, υποψήφιο του Μ-Λ ΚΚΕ στη Θεσπρωτία, ο οποίος στη συνέχεια έκανε και την αναλυτική κεντρική τοποθέτηση για τη πολιτική συγκυρία, τον χαρακτήρα και τα επίδικα των εκλογών, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το λαό και την ανάγκη στήριξης-ψήφισης του Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές, αλλά πολύ περισσότερο συμπόρευσης μαζί του μετά τις εκλογές, στους αγώνες που έτσι κι αλλιώς θα προκύψουν.

Στη συνέχεια ο σ. Π. Αλεξίου αναφέρθηκε στη στάση των διαφόρων δυνάμεων που αναφέρονται στην αριστερά, που με την πολιτική τους συκοφαντούν τις ιδέες τους αγώνες και θυσίες της Αριστεράς, στα μόνιμα ερωτήματα για την ενότητα των αριστερών δυνάμεων, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την ιστορική διαδρομή και την διαχρονική και σταθερή αγωνιστική παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ στους εξωκοινοβουλευτικούς αγώνες του λαού μας για τα τοπικά αλλά και τα γενικότερα προβλήματα.

Μετά από κάποιες παρεμβάσεις από το ακροατήριο, ο σ. Θ. Χόβολος έκλεισε τη συζήτηση, καλώντας φίλους και συναγωνιστές να συνεχίσουμε την παρέμβασή μας μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές

Σάββατο πρωί και Κυριακή έγινε πλατύ μοίρασμα της παρακάτω κομματικής προκήρυξης σε Παραμυθιά, Ηγουμενίτσα και Σαγιάδα, ενώ πανό και αφίσες είχαν τοποθετηθεί για την προπαγάνδιση της εκδήλωσης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το