Την ταυτότητα διαδηλωτή που φέρεται να πήρε μέρος σε επεισόδια το Σάββατο με το ΠΑΜΕ εναντίον των ΜΑΤ αποκάλυψε στεγνά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τα είπε στον πάντοτε φιλόξενο ΣΚΑΪ, το έγραψε και στο Twitter: «Ο δράστης της “εντυπωσιακής” επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται …., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ… Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ», έγραψε.

Το ΚΚΕ απάντησε καταγγέλλοντας με ανακοίνωσή του τον χαφιεδισμό του δημοσιογράφου-παύλα-βουλευτή-παύλα-πολύ δεξιού: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;».

Εν τω μεταξύ στο Twitter ο κόσμος τον λέει δοσίλογο. «Άξιος συνεχιστής των δοσίλογων της κατοχής», του έγραψε κάποιος.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το