“Να κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε δημόσια νοσοκομεία”, αναφώνησε η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή για τις ελαφρολαϊκές και ανόητες εκπομπές της. Έχει φτάσει η ανάγκη του δημόσιου στα μυαλά ανθρώπων σαν την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου βλέπουν την ιδιωτική κρεατομηχανή και σπυριάζουν, όπου αντικρύζουν την κυνικότητα του λεγόμενου ιδιωτικού τομέα και χάνουν το χρώμα τους, όπου ακόμα και αυτά τα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) μοιάζουν σαν συνεταιρισμός των αρνιών με τον χασάπη.

▲▼▲

Να βάλουν όλοι πλάτη αποφάσισε ο Μητσοτάκης, να δώσουν το μισθό τους και προσέτρεξαν υπουργοί και αυτή η άνευρη πρόεδρος της δημοκρατίας και ψάχνουν τα ψιλά και τα δοσίματα, για να βλέπει ο φτωχός και ν’ ανοίγει η καρδιά του που έχει τέτοιους άρχοντες και τέτοιους φορατζήδες. Στο τέλος, θα υπάρξει λογαριασμός του στυλ, βάλε 999 να βάλω 1 και να τα μοιράσουμε. Διότι το 50% των 8.000 πάλι μας κάνει 4000 ευρώ, οπότε είναι από πάνω ο σύγχρονος κοτζαμπάσης και οι ειδήσεις τον φέρνουν δωρητή και συμπάσχοντα. Με τέτοια η άρχουσα τάξη πάει να ξεπλύνει τα ανομήματά της.

▲▼▲

Αυξήθηκαν και πλήθυναν οι ήρωες αυτήν την περίοδο. Γιατροί, νοσοκόμοι και άλλες συναφείς ειδικότητες παίρνουν απλόχερα τα ζήτω και τα εύγε του κόσμου για την προσφορά τους. Μαζί τους οι χωροφύλακες, οι αστυνομικοί, οι ειδικές δυνάμεις βαφτίστηκαν στο ρεύμα του κορονοϊού και βρήκαν νέο ρόλο.

Και μένουν στα αζήτητα η εργατική τάξη, οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι πεινώντες και διψώντες, οι άφραγκοι γενικώς.
Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν δυο λόγια συμπόνιας παρά μόνο ειδικοί δικηγόροι και οι κόρακες της αγοράς.

Αν προσθέσουμε και τις συνομωσίες για την παγκόσμια κυριαρχία, πως ο ιός φτιάχτηκε σε εργαστήρια (τίνος;), για να ψοφήσουν οι Κινέζοι κι ύστερα ο κόσμος όλος, τότε είμαστε δύο βήματα από τα γραφεία των ψυχιάτρων, των ψυχολόγων και των ψυχοτέτοιων γενικώς.

Νικηφόρος Ζερβός

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το