Ταχυδρομικά περιστέρια επιστρατεύει το υπουργείο Παιδείας μετά τα προβλήματα στο σύστημα τηλεκπαίδευσης ΠΗΓΗ: tovatraxi.com

Ειδικά εκπαιδευμένα ταχυδρομικά περιστέρια επιστρατεύει το υπουργείο Παιδείας, μετά τα προβλήματα που σημειώθηκαν σήμερα κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Στις δηλώσεις της, η υπουργός παραδέχθηκε ότι υπήρξαν προβλήματα, ωστόσο τόνισε ότι το υπουργείο έχει εναλλακτικό σχέδιο, καθώς έχει ήδη προχωρήσει στην εκπαίδευση ειδικών ταχυδρομικών περιστεριών ακριβώς γι’αυτό το λόγο.

Όπως είπε η υπουργός, το υπουργείο θα αποστείλει στο αμέσως επόμενο διάστημα ένα ειδικά εκπαιδευμένο περιστέρι σε κάθε μαθητή, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση μελλοντικής διακοπής λειτουργίας της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, σε περίπτωση δυσλειτουργίας, τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και οι εργασίες των μαθητών θα αποστέλλονται σε στικάκι που θα είναι δεμένο στο πόδι του περιστεριού, και το οποίο στη συνέχεια θα επιστρέφει σε ειδικό περιστερώνα που έχει κατασκευαστεί στην ταράτσα του υπουργείου.

«Μας κατηγορούν ότι εδώ στο υπουργείο τρία πουλάκια κάθονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα» κατέληξε η υπουργός.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το