Δημήτρης Κανελλόπουλος

Λυσσάξατε κι εσείς να κολλάτε ένας ένας με την «Όμικρον» κι αναγκάσατε χθες τον πρωθυπουργό να διακόψει τις διακοπές του στα Ζαγοροχώρια και να επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα. Πήγε ο άνθρωπος να ξεκουραστεί λίγες ημέρες, αλλά ήρθατε όλοι εσείς με τα 20 χιλιάδες κρούσματα και του τσακίσατε το πρόγραμμα. Τέλος οι ποδηλατάδες στο βουνό, τέλος τα ωραία πρωινά με τις βιολογικές μαρμελάδες, τέλος και τα ωραία φαγητά σε παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής, μπροστά σε τζάκια.

Από σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκείς συσκέψεις με τους ειδικούς και με τον «πες κι εσύ Σωτήρη». Με τα μούτρα στη δουλειά ο άνθρωπος, επειδή εσείς δεν μπορούσατε να κολλήσετε τέσσερις μέρες πιο μετά. Αλλωστε το είχε ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο συνεχώς ο κ. Μητσοτάκης, θα μπορούσε να κυβερνήσει με ζουμ χωρίς να χάσει τις διακοπές του. Δεν το σκέφτηκε άραγε;

Βέβαια είχε αφήσει πίσω τον Θανάση Πλεύρη και είναι λάθος μας που ανησυχούσαμε.

Επειδή η πανδημία ωστόσο έχει ξεφύγει, προτείνω στην κυβέρνηση να πάρει άμεσα τα εξής μέτρα:

  1. Να δώσει κι άλλα χρήματα στα ΜΜΕ.
  2. Να φτιάξει μεγάλο περίπατο και στη Σταδίου.
  3. Να δώσει δύο συναυλίες ο Ρουβάς (όχι μόνο μία).
  4. Να αγοράσουν κι άλλα περιπολικά.
  5. Να ξαναφύγει για διακοπές ο ανέμελος όταν κοπάσει όλο αυτό.
  6. Να κάνει υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Θέλει δραστικά μέτρα και αυτή η κυβέρνηση που έχει αποδείξει ότι νίκησε την πανδημία τρεις φορές έως τώρα, θα την κερδίσει και τέταρτη. Και πέμπτη και έκτη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία