Κι ενώ μόλις χθες επισημοποιήθηκε η προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην «Εθνική Συμμαχία» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και μάλιστα στη θέση της αντιπροέδρου του κόμματος, λίγες μόλις ώρες μετά, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής εκδιώχθηκε από την «Εθνική Δημιουργία» που είχε συστήσει με τους Φαήλο Κρανιδιώτη της «Νέας Δεξιάς» και τον Θάνο Τζήμερο της «Δημιουργίας Ξανά».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν Θάνος Τζήμερος-Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφέρουν ότι η διαγραφή του οφείλεται στην «προσωπική στρατηγική του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του» αλλά λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα».

Σημειώνεται πως η διαγράφη του έρχεται λίγες ώρες αφότου έκανε την Αφροδίτη Λατινοπούλου Αντιπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας.

Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος 
Φαήλος Κρανιδιώτης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το