Σε μια πρωτοφανή δήλωση προέβη με ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος

Αφού πρώτα επικρότησε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστημία στη συνέχεια ζήτησε να απολυθούν οι μισοί εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “…Συμφωνώ με ΟΛΑ και τα προσυπογράφω. Υπάρχει όμως κάτι, που υπονομεύει την εφαρμογή τους: οι άνθρωποι που θα κληθούν να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις. Αν δεν απολυθούν οι μισοί τουλάχιστον δάσκαλοι, καθηγητές και Πανεπιστημιακοί, αποδεδειγμένοι ινστρούχτορες του σταλινισμού, προκοπή στην Παιδεία δεν γίνεται. Και δεν χρειάζεται “πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων”. Τους περνάς από εξετάσεις βάζοντάς τους απλές ερωτήσεις από την ύλη που “διδάσκουν”. Εκεί να δείς γέλιο που θα ρίξουμε με τις απαντήσεις..”

Λαμβάνουμε απολύτως υπόψη μας το λέρωμα που προκαλεί η ενασχόληση με τον γνωστό για τις απόψεις του Θάνο Τζήμερο. Και δεσμευόμαστε ότι η όποια αναφορά μας στον («ασχοληθείτε μαζί μου») περιφερειακό σύμβουλο, αν ποτέ επαναληφθεί, θα τοποθετηθεί στον κατάλληλο χρόνο και χώρο: Όταν θα έρθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα των σκουπιδιών…

Ο Τζήμερος κάνει φιλότιμες προσπάθειες, κατά καιρούς, να βγει ξανά στο προσκήνιο. Θυμάται τις παλιές καλές εποχές που τα ΜΜΕ ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιο απ΄όλα θα τον φιλοξενήσει για να αναλύσει τις ιδέες του, αυτό το εμετικό μείγμα αντικομμουνισμού – ρατσισμού.

Στη συνέχεια όμως παρουσιάστηκαν και άλλοι «Τζήμεροι» και ο ίδιος ξεχάστηκε.

Δεν θα ασχολούμασταν με τον νεοφιλελεύθερο «λαγό», αν στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας δεν αποδείκνυε ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να ξεπεράσει ο Τζήμερος σε αθλιότητα τον Τζήμερο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το