PROLOGOS – ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Η ειδησεογραφια που διακινειται απο τους χρηστες των μεσων κοινωνικης δικτυωσης, αντιβαινει στον πολτο κατασκευασμενων ειδησεων και πειθαναγκασμου των ΜΜΕ.
Εδω και πολυ καιρο, μοναδικη “φωνη” στην ενημερωση και την αφυπνιση ειναι η πληροφορια που διακινει ο κοσμος.
Η αγρια δολοφονια του George Floyd εγινε γνωστη, σε ολη της τη φρικη και σε ολοκληρο τον κοσμο, μεσα απο ενα ερασιτεχνικο βιντεο και την τολμη μιας νεας γυναικας να το αναρτησει στο φβ.
Μετα την αλυσιδωτη εκρηξη που προκαλεσε, μετα τον απολυτο και κυνικο ευτελισμο της συστημικης “ειδησεογραφιας” αλλα και μετα τις επιφυλαξεις και τα ερωτηματικα που διατυπωνονται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, σε σχεση με την πανδημικη επιβολης μιας παγκοσμιας “δημοκρατικης δικτατοριας”, η μια μετα την αλλη μεμονωμενες αναρτησεις και οι κοινοποιησεις απο ειδησεογραφικες ιστοσελιδες μπλοκαρονται και καταργουνται.
Ο Μεγαλος Αδερφος συστηματοποιει τη χειραγωγηση και τον ελεγχο.
Η ηλεκτρονικη κοινωνικη δικτυωση θα φιμωθει.
Η πληροφορια που εξεγειρει, θα καλουπωθει ή θα αποσιωπηθει για να ξεδοντιαστει καθε ρισκο αντιστασεων
Θα φτασουν σε απολυτο ολοκληρωτισμο της ενημερωσης. Επιτρεπτη η διακινηση ευχετηριων καρτων και τοπιων με ηλιοβασιλεματα.
Η περι Τυφλωσης εποχη θελει κλειστα ματια και νωθρα μυαλα.
Ο αποκλεισμος αναρτησεων μου (2 συνεχομενες τις τελευταιες μερες) οι σχετικες καταγγελιες απο φιλους και το μπλοκαρισμα του Προλογου, ειναι μονο η αρχη

Νίνα Γεωργιάδου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το