Για ακόμα έναν αιφνίδιο θάνατο στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή τη φορά ήταν ένας μέλος του Πολεμικού Ναυτικού, μιλά το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος. Πρόκειται για τον Πλωτάρχη (Ε) Γ. Τ., μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.).

Όπως σημειώνει το Δίκτυο, πρόκειται για τον πέμπτο νεκρό στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε μία μόνο εβδομάδα αναφέροντας πως μετά την απώλεια του 23χρονου στην 88η ΕΜΑ, πέθανε 52χρονος Ταγματάρχης στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, όπου δεν υπήρχε γιατρός και νοσηλευτής.

Ο «Σπάρτακος» εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου Πλωτάρχη και θυμίζουν ότι «η ένταση της πολεμοκαπηλείας “ματώνει”». Σύμφωνα με το δίκτυο, στρατιωτικός από τη Λήμνο υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.  

«Άραγε νοιάζεται κανείς; Γιατί αυτό το μπαράζ απωλειών το τελευταίο χρονικό διάστημα; Είναι τυχαίο; Θα ξορκίσουμε το κακό, θα κάνουμε ένα τρισάγιο παρουσία Υπουργού, θα βγάλουμε ένα δελτίο τύπου και πάμε παρακάτω…» σχολιάζει το Δίκτυο.

«Βλέπεις, σημασία για την κυβέρνηση της ΝΔ έχει η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, η συμφωνία με την Σαουδική Αραβία, η πολεμική προετοιμασία μαζί με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας… Ποιος θα ασχοληθεί με τον άνθρωπο στα χακί;»

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το