Σύμφωνα με τα στοιχεία του Νοσοκομείου Σερρών που δημοσίευσε η ΕΡΤ Σερρών, από τον Οκτώβρη του 2020 μέχρι τον Απρίλη του 2021 ( 8 μήνες) νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Σερρών 657 άτομα. Απεβίωσαν οι 274! Δηλαδή 4 στους 10! Δηλαδή σε 8 μήνες πέθανε το 41,7%!

Στις ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών νοσηλεύτηκαν 80 άτομα. Απεβίωσαν οι 72! Δηλαδή ποσοστό 90%

Οι αριθμοί “μιλούν” και αποκαλύπτουν! Οι αρμόδιοι τηρούν σιγήν ασυρμάτου για το θέμα και περί άλλα τυρβάζουν! Ο λαός των Σερρών πεθαίνει !

Και οι εμβολιασμοί; Το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα “ελευθερία”; Πάμε πάλι στους αριθμούς – αυτοί μας λένε την αλήθεια.

Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί:

  • πλήρως το 3,3%! (πανελλαδικά η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υστερεί κατά 45%)
  • με την 1η δόση του εμβολίου το 8,4%! . (πανελλαδικά η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υστερεί κατά 11,11%)

Οι ρυθμοί είναι ρυθμοί χειρότεροι και από την περπατησιά χελώνας!

Κι ενώ τα πάντα προχωρούν χελωνίσια, το επίσης πολυδιαφημισμένο ηλεκτρονικό σύστημα του Πιερακάκη για τους εμβολιασμούς, μετατρέπει το πρόγραμμα ”ελευθερία” σε πρόγραμμα “ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΞ”! Ένα σύστημα καθόλου φιλικό στον πολίτη αν και ακριβοπληρωμένο από τον πολίτη! Ένα ηλεκτρονικό σύστημα που κατά το δοκούν του κατασκευαστή του “πετάει έξω” τον πολίτη! Και τον αποκλείει – άκουσον άκουσον! για 31 μέρες! Για 31 μέρες δεν μπορεί ούτε καν να αιτηθεί εμβολιασμού – του επιβάλλουν να παραμείνει ανεμβολίαστος! Ένα σύστημα απεχθές φρικτό, άκρως τιμωρητικό, βαθύτατα αντιεμβολιαστικό και άκρως αντιλαϊκό!

Κυβέρνηση και ντόπιοι Υπουργοί και Βουλευτάδες, δημαρχαίοι και περιφερειάρχες, διοικητής του νοσοκομείου αυτοί που καμώνονται πως νοιάζονται, περιφρονούν τον λαό που πεθαίνει! Είστε πλεμπαίοι κι αυτό σας πρέπει, λένε επιδείχνοντας τεράστια αδιαφορία! Φτύνουν και κοροϊδεύουν κατάμουτρα!

Οι της “πρώτης φοράς αριστερά” διαφωνούν συμφωνώντας! Τι να πουν άλλωστε – τον ίδιο αφέντη υπηρετούν, στον ίδιο θεό πιστεύουν!

Το ΚΚΕ αρκείται σε συμβολικές κινητοποιήσεις λαμβάνοντας πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης!

Ο λαός πεθαίνει! Καθημερινά ακούμε για τον θάνατο του φίλου, του συνάδελφου, του γείτονα, του συγγενή!

Υπάρχει ελπίδα;

Οι φοιτητές, οι γιατροί, οι υγειονομικοί, οι εκπαιδευτικοί με τα σωματεία τους, ο αγωνιζόμενος λαός που κουρέλιασε τους νόμους του Χρυσοχοΐδη και απαιτεί ΥΓΕΙΆ -ΠΑΙΔΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – αυτοί είναι η ελπίδα! Αυτοί που αντιλαμβάνονται και κάνουν πράξη τα λόγια του μεγάλου Ντάριο Φο

Σ’ ένα καπιταλιστή δεν πρέπει ποτέ να λες: «αχ, σας παρακαλώ, θα μπορούσατε λιγάκι να μου κάνετε λίγο χώρο ν’ αναπνεύσω κι εγώ; θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο καλός, με λίγη περισσότερη κατανόηση; Ας συμφωνήσουμε…» Όχι. Ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις μαζί τους είναι να τους στριμώξεις στον καμπινέ, να τους χώσεις το κεφάλι μες στη λεκάνη και να τραβήξεις το καζανάκι.”

Μεταφορικά βέβαια! (η επεξήγηση για τους άνοες και τους κακόπιστους!)

Δήμητρα Σαμαρά

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το