ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

Ανακοίνωση – Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 30-08-2021

Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωτικά τον αγώνα μας ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Έχουμε με μια σειρά ανακοινώσεων εξηγήσει ότι η υποχρεωτικότητα αποτελεί ένα μέτρο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

  • Αποτελεί τον φερετζέ της κυβέρνησης προκειμένου να αποκρυφτούν οι εγκληματικές της ευθύνες στην διαχείριση της πανδημίας αλλά και οι πραγματικές της προθέσεις που είναι η διάλυση και ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας, οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων/τμημάτων/κλινικών και οι απολύσεις υγειονομικών.
  • Είναι ο ιμάντας μετακύλησης των ευθυνών της κυβέρνησης στις πλάτες του λαού και εν προκειμένου των ανεμβολίαστων υγειονομικών που από ήρωες μετατρέπονται στα εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να προστατευτεί δήθεν η δημόσια υγεία.
  • Αξιοποιείται ως εργαλείο επιβολής και καθιέρωσης των εγκληματικών και φασιστικού τύπου πολιτικών, καθώς και μέσο καθυπόταξης των εργαζομένων: η συμφωνείς σε ότι ¨δημοκρατικά¨ σου επιβάλλω ή βγαίνεις σε αναστολή (και ενδεχόμενα απολύεσαι) χωρίς να πληρώνεσαι και χωρίς να έχεις ασφάλιση.

Ύστερα και από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ, ο σύλλογός μας προχωράει:

  1. Στη μη κατάθεση πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης από τους συναδέλφους
  2. Ζητάμε να παρέμβουμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/8.
  3. Καλούμε συλλόγους-σωματεία-φορείς-κατοίκους των νησιών μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 1/9, ημέρα έναρξης της αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, σε κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και το ΚΥ ΕΥΔΗΛΟΥ από τις 7 το πρωί.
  4. Με την πρώτη πράξη αναστολής καθηκόντων που θα εκδοθεί για συνάδελφο, προχωράμε σε στάση εργασίας για τις 2/9, από 10 το πρωί έως τις 15:00, όπως αποφάσισε σχετικά η ομοσπονδία μας.
  5. Συνεχίζουμε την άσκηση κάθε νομικού μέτρου στην κατεύθυνση της άρσης κάθε αναστολής εργασίας.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ – ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥ ΕΥΔΗΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ από τις 7 το πρωί!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το