ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ

Αφισοκόλληση πραγματοποίησαν οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ημαθία, συνεχίζοντας με αισιοδοξία την προεκλογική τους παρέμβαση στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα έπειτα από κομματικό πανό που κρέμασαν τις προηγούμενες ημέρες σε κεντρικό σημείο της πόλης της Βέροιας- το οποίο «γνωστοί άγνωστοι» φρόντισαν να ξεκρεμάσουν την αμέσως επόμενη ημέρα και να το αφήσουν να κυλάει πεταμένο – αφισοκόλληση πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της  πόλης, δίνοντας της κοκκινοκίτρινο χρώμα.

Η αφισοκόλληση –πρώτη από παρόμοιες προγραμματισμένες παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή- έσπασε τη βουβαμάρα της προεκλογικής περιόδου στην περιοχή, στην οποία τα κυρίαρχα κόμματα του αστικού κοινοβουλίου και οι υποψήφιοί τους προτιμούν γενικολογίες, μεγαλοστομίες, ψέματα με σκοπό να παραπλανήσουν και να υποτάξουν το λαό της περιοχής και επιλέγουν , διαθέτοντας βέβαια άφθονο χρήμα κλεμμένο από τα χρήματα του λαού, μεθόδους όπως ατομικές κάρτες υποψηφιότητας , ιλουστρασιόν έντυπα, διαφημιστικά τρικ και άλλα… χωρίς ωστόσο να λένε τίποτε για τα πραγματικά και θηριώδη λαϊκά προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικοί τους φορείς.

Οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ημαθία είναι οι μόνες στην περιοχή που διαδίδουν στους εργαζόμενους, στο δημοκρατικό και αριστερό κόσμο το κάλεσμα του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας, της ακρίβειας, της ανεργίας και της υποτέλειας. Είναι οι μόνες που βροντοφωνάζουν όχι στα κυρίαρχα αστικά κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όχι στα ελεγχόμενα δεκανίκια τους ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ- ΜεΡΑ25. Είναι οι μόνες που σάλπισαν το μήνυμα για τον αναγκαίο αγώνα δημιουργίας μιας πραγματικής αριστεράς, κόντρα στις συμβιβασμένες και καιροσκοπικές πολιτικές άλλων, όπως το ΚΚΕ.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στην Ημαθία θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους, ώστε με κάθε δυνατό τρόπο να δυναμώσει η φωνή και το μήνυμα του κόμματος ακόμα περισσότερο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το