Με αφορμή μια ανάρτηση του γνωστού γυρολόγου Γρηγόρη Ψαριανού.

Grigoris Psarianos@grpsarianos · 26 Απρ Σκεφθείτε. Οι νεκροί σήμερα ήταν 80. Οι 76 ΔΕΝ είχαν εμβολιαστεί, ενώ μπορούσαν, αγνόησαν το ραντεβού που ήταν κλεισμένο! Εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση, πολύ πρόσφατα και χωρίς αναπτυγμένα αντισώματα, ήταν μόνο 4. Παρόμοια αναλογία έχουμε και στούς διασωληνωμένους σε ΜΕΘ.

Να πούμε, κατ΄αρχάς, στον ανεκδιήγητο Ψαριανό ότι οι νεκροί δεν συνιστούν ψυχρά νούμερα στα κατεβατά της στατιστικής. Πρόκειται για τους παππούδες, τις γιαγιάδες, τις μανάδες και τους πατεράδες μας.

Παράλληλα να πούμε ότι είναι αθλιότητα να μεταβιβάζεις τις ευθύνες σε νεκρούς και αρρώστους συλλήβδην, όταν μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο εμβολιασμός είναι με το ζόρι στο 7%.

Το 80% των Ελλήνων και να ήθελαν μέχρι σήμερα δεν μπορούν να εμβολιαστούν!

Ο ίδιος ένα χρόνο πριν, τον Απρίλη του 2020 έγραφε:

«Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό- μικρόβιο…Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία… Ευλόγησον!».

Θα πείτε τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο Άδωνις:

Άδωνις Γεωργιάδης@AdonisGeorgiadi · 28 Απρ Είναι κρίμα πρώτον για την ίδια την ζωή των ανθρώπων αυτών, για τις επιπτώσεις της ασθένειας στις οικογένειες τους αλλά τελικά και για την ζημιά σε όλη την Ελλάδα, να τους έχει προσφερθεί το εμβόλιο, να αρνούνται λόγω συνωμοσιολογίας και να πεθαίνουν.

Η κυβέρνηση κατάφερε μέσα στο πιο μακροχρόνιο λοκντάουν να πεθάνουν 7.000 άνθρωποι σε 4μισι μήνες. Και τους κατηγορεί κι από πάνω!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το