Τον… σημαδιακό -για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ- Σεπτέμβρη, αναμένεται να «αρχίσουν τα όργανα» όπως λένε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη προσδιορίζοντας σαφώς το χρόνο της έναρξης της μάχης για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Στη μάχη έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα ριχτούν η Φώφη Γεννηματά, η οποία θα διεκδικήσει να ανανεώσει τη θητεία της και μέχρι αυτή την ώρα φαίνεται να είναι η επικρατέστερη υποψήφια, ο Νίκος Ανδρουλάκης που έχει ισχυρό πυρήνα στο κόμμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, που επιδιώκει μέσα στο καλοκαίρι να κερδίσει έδαφος στην κούρσα και ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος στη συνέντευξή του στο libre δήλωσε παρών για τη μάχη ώστε να επαναφέρουν στο προσκήνιο τα οράματα και τις ιδέες του Κινήματος, όπως είχε πει.

Το Μαξίμου θέλει το «κόμμα» Λοβέρδου

Η υποψηφιότητα Λοβέρδου δεν περνά απαρατήρητη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Τόσο πολιτικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Λοβέρδο ακόμη και στο ζήτημα της συνεπιμέλειας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων βγήκε και πάλι εκτός γραμμής και στήριξε δημοσίως το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Λοβέρδος Χρυσοχοΐδης

Οι σχέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου με τη ΝΔ σε προσωπικό επίπεδο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. «Είναι ο μικρός μου αδερφός» έχει πει για τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη είναι επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο κατανόησης και η συνεργασία με τη ΝΔ από την περίοδο της συγκυβέρνησης έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα αποτελεσματικότητας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το