Ο πατριωτισμός δεν μετριέται από το πόσο δυνατά να τραγουδήσει κανείς το «Μακεδονία ξακουστή» όπως έγινε στην παρέλαση στη Βέροια.

Ο πατριωτισμός δεν μετριέται «ξεχνώντας» με αφορμή την επανάσταση του ’21 τον ρόλο που έπαιξαν οι κοτσαμπάσηδες, ο ανώτερος κλήρος και οι ξένοι «προστάτες» μας.
Ο πατριωτισμός δεν μετριέται μην καταγγέλλοντας και μην αμφισβητώντας τον ρόλο που έπαιξαν στην «Συμφωνία των Πρεσπών» οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.
Ο πατριωτισμός απαιτεί να θεωρηθεί ως συνέχεια του ’21 το αθάνατο έπος της ΕΑΜικής Αντίστασης και όχι να θεωρούν «αντίσταση» τα Τάγματα Ασφαλείας…
Ο σύγχρονος πατριωτισμός απαιτεί την πάλη ενάντια στις αιτίες της οικονομικής κρίσης και πάλη ενάντια στα πολιτικά κόμματα που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική αυτή, που είτε ψηφίζοντας , είτε καταψηφίζοντας την «Συμφωνία των Πρεσπών» θεωρούν ως «θέσφατο» τη κυριαρχία των οικονομικά ισχυρών!


Υ.Γ Και όσοι υποψήφιοι τα “σιγοντάρουν” ας μην είναι σίγουροι ότι θα “ψαρέψουν ” έτσι ψήφους. “Άλλοι” έχουν θητεύσει χρόνια σε παρόμοιες “καταστάσεις” και το “αυγό του φιδιού” έχει επωαστεί πλέον!

Πηγή: alli-apopsi.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το