Ο δήμαρχος Αθηνών θέλει να ζήσει για ακόμα μια χρονιά τα «δικά» του παραμυθένια Χριστούγεννα

Όπως οι περισσότεροι στην γαλάζια παράταξη έτσι και ο Κώστας Μπακογιάννης, απέδειξε με σημερινή του συνέντευξη ότι μάλλον «ζει σε ένα άλλο σύμπαν», γεμάτο λαμπιόνια και χρώματα, χωρίς την απειλή και τη μάχη της πανδημίας.

Τα φωτάκια που τοποθετήθηκαν πέρυσι στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της Σταδίου και της Πανεπιστημίου δεν ήταν καλής ποιότητας και κάηκαν γρήγορα και γι αυτό φέτος έπρεπε να αγοράσουμε φωτάκια που λίγο απέχουν από το 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό πάνω κάτω υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων…

«Αναγκαστήκαμε να προμηθευτούμε νέα. Τα συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπως και στη Σταδίου, δυστυχώς, δεν άντεξαν. Πολλά καήκανε δεν ήταν καλής ποιότητας » είπε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ όταν ρωτήθηκε για το δαπανηρότατο φετινό στολισμό της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η παράταξη της Ανοιχτής Πόλης, φέτος μαζί με τον στολισμό που έμεινε από πέρυσι, ο δήμος Αθηναίων ξόδεψε άλλες 520.000 ευρώ για αγορά νέων στολιδιών ενώ ανέθεσε σε εργολάβο έναντι 300.000 ευρώ την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού και την αφαίρεσή του μετά τις γιορτές.

πηγή: Kouti Pandoras

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το