Εικόνες αποτρόπαιας φρίκης και βαρβαρότητας

Εικόνες αποτρόπαιας φρίκης και βαρβαρότητας είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί από την Γάζα, καθώς σε μια προσπάθεια να σπάσουν το ηθικό του Παλαιστινιακού λαού και των μαχητών της Παλαιστινιακής Αντίστασης, δυνάμεις του κατοχικού στρατού του Ισραήλ, ξέθαψαν πτώματα από νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα στο νεκροταφείο της Al – Faluga στο προσφυγικό στρατόπεδο της Jabalia, στο βόρειο κομμάτι της λωρίδας της Γάζας, υπάρχουν ολοφάνερες ενέργειες εκταφιασμού των νεκρών. Σε ένα μέρος που περισσότερο παραπέμπει σε ομαδικό τάφο, κάτι το οποίο είναι σύνηθες για τον παλαιστινιακό λαό, ο οποίος προσπαθεί μέσα στις σφαγές και τον πόλεμο να θάψει τους χιλιάδες νεκρούς του, υπάρχουν ολοφάνερα σημάδια τροχιάς στρατιωτικής τεθωρακισμένης μπουλντόζας, καθώς και διασκορπισμένα φέρετρα στην επιφάνεια του εδάφους.

Από το πρωί, οι φωτογραφίες και τα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου στα κανάλια και τα μέσα των νέων της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Φρικαλέες ενέργειες ενός απελπισμένου τακτικού στρατού που μόνο η χιτλερική, ναζιστική Γερμανία θα ζήλευε. Τέτοιες αποφάσεις μόνο επιχειρησιακή στασιμότητα μπορεί να δηλώνουν για την κατάσταση στο πεδίο των μαχών, καθώς με μια πιο ψυχρή μάτια μπορεί εύκολα να κρίνει κανείς πως δεν υπάρχει στρατός ο οποίος ξοδεύει ενέργεια, χρήματα και δυναμικό σε επιχειρήσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την επίτευξη των (στρατιωτικών) στόχων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισραηλινός στρατός προσπαθεί με τέτοιες ύπουλες και απάνθρωπες πράξεις να σπάσει το ηθικό του παλαιστινιακού λαού. Το σίγουρο είναι πως, όσο ο παλαιστινιακός λαός και η Αντίσταση του στέκουν ακλόνητοι ενάντια στους σιωνιστές δολοφόνους και τους ιμπεριαλιστές που τους εξοπλίζουν, τέτοιες εικόνες θα τις αντικρίσουμε ξανά στο μέλλον.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το