Ο φασίστας Ορμπάν έχει κλείσει τα σύνορα της Ουγγαρίας για πρόσφυγες και μετανάστες. Ο ακροδεξιός Σαλβίνι τα λιμάνια της Ιταλίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διεκδικώντας το δικό της μερίδιο στο ρατσισμό και την απανθρωπιά αποφάσισε να κλείσει τα νοσοκομεία της χώρας για τους κατατρεγμένους!

Γιώτα Δημητριάδη (fb)

Ο ρατσισμός είναι η βιτρίνα τους, την τσέπη τους έχουν στο μυαλό και μόνο.

Πως θα περικόψουν κονδύλια για την υγεία, θέτοντας όμως σε κίνδυνο το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή τη χώρα.

Γιατί ας ρωτήσουν κάποιον γιατρό τι συμβαίνει όταν ένα μέρος του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση στις δομές υγείας, δεν έχει ούτε εικόνα της υγείας του ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν ασθένειες..μεταδοτικές κτλ. Την τσέπη τους σκέφτονται όταν εμποδίζουν στο να έχει ΑΜΚΑ ένας μετανάστης ή ένας πρόσφυγας και όχι τους Ελληνες εργαζόμενους.

Μια χαρά προωθούν τη μαύρη εργασία για να ρίξουν τα μεροκάματα σε όλο και περισσότερες δουλειές, ξεκινώντας κυρίως απο τον αγροτικό τομέα….Όλα για το υλικό τους συμφέρον που δεν μπορεί να ταυτιστεί σε καμιά περίπτωση με το συμφέρον των εργαζομένων, του λαού…Και αν έχετε κάποιοι την εντύπωση ότι σιγά μωρέ εγώ δεν θα αρρωστήσω γιατί έχω πρόσβαση στην υγεία…δείτε τι γίνεται σε χώρες που οι επιδημίες σοβαρών ασθενειών θερίζουν κόσμο και κοσμάκη

Δείτε πόσο θα πηγαίνει το μεροκάματο σας όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν θα έχουν δικαίωμα στοιχειωδώς σε μια συλλογική σύμβαση εργασίας γιατί πολύ απλά δεν τους αναγνωρίζουν ούτε ένα Αριθμό Μητρώου Εργασίας…Κοινωνικός κανιβαλισμός…μετά.

Μαρία Πετρά (fb)

—————————————Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το