Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε «Αυτή τη στιγμή το Σύστημα Υγείας χρειάζεται ενίσχυση από μόνιμο προσωπικό. Έφυγαν από το ΕΣΥ 480 γιατροί το 2019, κυρίως διευθυντές, επειδή συνταξιοδοτήθηκαν, οι οποίοι άφησαν τεράστια κενά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ενισχυθεί με ένα ισότιμο ή μεγαλύτερο ποσοστό συναδέλφων οι οποίοι να είχαν ενισχυθεί από τη γνώση, αυτή τη σημαντική γνώση των συναδέλφων». 

Ακούστε τώρα στο παρακάτω βίντεο τι λέει ο Πορτοσάλτε (στο 3΄) όταν ακόμη και ο Πατούλης επισημαίνει ότι χρειάζονται προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών και νοσηλευτών, στο δημόσιο σύστημα υγείας:

«Δεν θα έχουμε κάθε μέρα κορωνοϊό. Σήμερα είναι μία έκτακτη κατάσταση, είμαστε σε πόλεμο. Είναι συνθήκες πολέμου. Μεθαύριο, όταν με το καλό ησυχάσουμε, θα χρειάζονται όλοι αυτοί ή θα έχουμε πλεόνασμα;».

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε από τις μέρες που ο Άρης Πορτοσάλτε και ο νυν βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου ζητούσαν από τη ραδιοσυχνότητα του Σκάι να κλείσουν (ή ακόμη και να γκρεμιστούν) τα δημόσια νοσοκομεία.

«Ναι, να σου πω… Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα … » ανέφερε χαρακτηριστικά τον Μάιο του 2016 ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να πλειοδοτεί σε αντικοινωνική πολιτική, ζητώντας «όχι απλώς να κλείσουν, αλλά να γκρεμιστούν».

Ο Πορτοσάλτε ένα χρόνο πριν, όταν η πανδημία έκανε τα πρώτα της βήματα στη χώρα μας, αντί να αναρωτιέται στο ραδιόφωνο γιατί έχουμε ξεμείνει από αντιδραστήρια και να απαιτεί από τον υπουργό τη διενέργεια μαζικών ελέγχων, προμοτάρει ιδιωτική κλινική!

Ο δημοσιογράφος του Σκάϊ – που μέχρι χθες ούρλιαζε για να κλείσουν τα Δημόσια νοσοκομεία για να μπορέσουμε επιτέλους να ….απολαύσουμε τα καλά της ιδιωτικής υγείας – επιτέλους δικαιώνεται…

Βγήκε, λοιπόν, τότε και μας ενημέρωσε ότι μια κλινική κάνει το διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό …«μόλις με 120 ευρώ» ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και αναλυτικές οδηγίες για να μην χάσουμε τη χρυσή αυτή «ευκαιρία»…

Ο Πορτοσάλτε διαφημίζει τεστ ιδιωτικής κλινικής «μόνο» με 120 ευρώ
Ο Πορτοσάλτε διαφημίζει τεστ ιδιωτικής κλινικής «μόνο» με 120 ευρώ!

Διαφημίζοντας ξανά και ξανά την ιδιωτική κλινική (την ανέφερε 4 φορές!) και τις «παροχές» του τιμοκαταλόγου της, είπε:

«Μπορείτε να προσέλθετε στα κεντρικά της εταιρίας, στο γκαράζ, εκεί δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας, αφού θα έρθει ένας ένστολος να σας πάρει δείγμα… ενώ αν θέλετε να κάνετε το τεστ από το σπίτι – και αυτό γίνεται – με κόστος 180 ευρώ!»

Κι επειδή όπως φαίνεται «το αφεντικό τρελάθηκε», ο δημοσιογράφος-τηλεπωλητής του Σκάϊ τόνισε ότι η συγκεκριμένη κλινική σύντομα θα διαθέσει την ίδια παροχή και από το υποκατάστημα στον Άλιμο (μια άλλη έκδοση του…«…τώρα και στα Τρίκαλα»).

Αυτά λοιπόν…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το