Το σιωνιστικό- φασιστικό καθεστώς του Τελ-Α-Βιβ ξεπερνώντας για μια ακόμα φορά και τον ίδιο του τον εαυτό του δολοφόνησε εν ψυχρώ πάνω από 100 άμαχους Παλαιστινίους και τραυμάτισε πάνω από 700, όταν στρατιώτες άνοιξαν εν ψυχρώ πυρ σε ένα πλήθος χιλιάδων πεινασμένων στην πόλη της Γάζας, που προσπάθησαν να προσεγγίσουν φορτηγά που μετέφεραν επισιτιστική βοήθεια.

Ισραηλινή πηγή δήλωσε ότι ισραηλινά στρατεύματα άνοιξαν πυρ κατά «αρκετών ανθρώπων» μεταξύ του πλήθους που είχε περικυκλώσει φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας αφού ένιωσαν ότι βρίσκονταν υπό απειλή!

Το νέο αυτό έγκλημα του Ισραηλινού στρατού προσέθεσε και νέα θύματα της συντελούμενης γενοκτονίας σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τα θύματα της δολοφονικής αυτής πολιτικής τις 30.000, εκ των οποίων τα 13.000 περίπου χιλιάδες να είναι παιδιά και πάνω από 10.000 γυναίκες.

Την ίδια στιγμή οι επίσημες υπηρεσίες του ΟΗΕ ανακοίνωσαν πως το 17% των παιδιών κάτω από τριών χρόνων χάνει τη ζωή του από την ασιτία, αφού ο ισραηλινός στρατός δεν επιτρέπει να φτάσει στους πολιορκημένους η έστω και ελάχιστη βοήθεια μέσω του ΟΗΕ.

Το νέο αυτό έγκλημα έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση ακόμα και τον Λευκό Οίκο και ανάγκασε τον Μπάιντεν να δηλώσει ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες ανακωχής και την τύχη των ομήρων.

Τα καθημερινά εγκλήματα των στρατοκρατόρων του σιωνισμού ξεπερνάνε μερικές φορές ακόμα και την πιο διεστραμμένη φαντασία των χιτλερικών μεθόδων και ξεσηκώνει ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στους λαούς όλου του κόσμου. Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν με ακόμα πιο μεγάλη σαφήνεια τον αντιδραστικό χαρακτήρα της πολιτικής της ΝΔ, που συνεχίζει να στηρίζει το καθεστώς του Ισραήλ, και στέλνει φρεγάτες στη Μέση Ανατολή, κατ’ εντολή των αμερικάνων αφεντικών της, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το λακέδικο χαρακτήρα της.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το