Μετά τον γνωστό τηλε-ιεροκήρυκας του ΣΚΑΪ, που χθες το πρωί αποκαλούσε «φασίστες» (!) όσους ετοιμάζονταν να πάρουν μέρος στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, αφού τουίταρε» ένα κολάζ όπου έβαλε στο ίδιο κάδρο τον Λένιν και τον Στάλιν με τον Χίτλερ, γράφοντας από κάτω: «Σιγά μην τους φοβηθούμε. Δεν είναι αθώοι!» κουνούσε το δάχτυλο σε όποιον τολμούσε να ζητήσει την καταδίκη των ναζιστών εγκληματιών, λέγοντας ότι μόνη υπεύθυνη να αποφασίσει είναι η Δικαιοσύνη και οτιδήποτε άλλο είναι παρέμβαση στο έργο της! Ο,τι έγραφε δηλαδή στην ιστοσελίδα της και η Χρυσή Αυγή. 

Τα κόμματα που ζητούν την καταδίκη της ΧΑ, προσβάλλουν τη δημοκρατία. Εδώ αξιολογούνται οι πράξεις και η εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα. Το τι λέει το ένα κόμμα και το άλλο είναι παντελώς αδιάφορο. Αλλιώς θα απέδιδαν δικαιοσύνη τα κόμματα. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο εφιαλτική θα ήταν η ζωή αν τα κόμματα απέδιδαν δικαιοσύνη Στη Δημοκρατία λειτουργεί η διάκριση των εξουσιών και η δικαιοσύνη απονέμεται από τα όργανα της και όχι από τα κόμματα και τον οποιονδήποτε όσο ισχυρός κι αν είναι”. 


Ο κ. Λοβέρδος, λοιπόν, έδωσε αυτήν τη συνέντευξη (στο liberal.gr), αποκλειστικά για την επικείμενη απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Τα  είπε και σίγουρα δεν ντράπηκε καθόλου.

Τα λέει όλα αυτά ο πολιτικός που από τα έδρανα της βουλής αλλά και τα ΜΜΕ εξαπέλυε μύδρους και απειλές κατά των προστατευομένων μαρτύρων του παραπάνω σκανδάλου.

Τα λέει αυτά ο πολιτικός που δεν δίστασε όχι μόνο τους μάρτυρες να τρομοκρατήσει, μα και δικαστικούς που κατά την υπεράνω πάντων άποψη του δεν κάνανε καλά τη δουλειά τους και ήλεγχαν πολιτικούς  όπως του λόγου του με …έωλες υπόνοιες και κατηγορίες, στους οποίους ο τόπος στο κάτω της γραφής, χρωστά για τις …υπηρεσίες τους σ αυτόν.

Τα  λέει αυτά ο πολιτικός που κατά το δοκούν και όταν τον συμφέρει θυμάται την διάκριση εξουσιών στη Δημοκρατία και επί πλέον στηλιτεύει με θρασύτατο τρόπο κόμματα και ισχυρούς που επιδιώκουν να απονέμουν δικαιοσύνη.

Τα λέει αυτά ο … ακοίμητος φρουρός της ηθικής της πολιτικής και θιασώτης της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όταν σιωπά εκκωφαντικά μπροστά στη μαφιόζικη μεθόδευση εκπαραθύρωσης και τιμωρίας μιας δικαστικού που επέμενε να κάνει τη δουλειά της, σεβόμενη πρώτα τον εαυτό της και τιμώντας τον όρκο της.

Τις δηλώσεις του κ. Ανδρέα Λοβέρδου αντίκρισε η υποκρισία και έκρυψε ακόμη και αυτή το πρόσωπο της από ντροπή

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το