Διαμαρτυρία γιατρών στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας για την ΕΔΕ της διευθύντριας του νοσοκομείου, Όλγας Μπαλαούρα

Τρεις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, αρρώστησαν με Κορονοϊό. Η διευθύντρια του νοσοκομείου, Όλγα Μπαλαούρα, τους περνάει ΕΔΕ. Το ξαναγράφω για να γίνει πλήρως αντιληπτο: ΕΔΕ εναντίον νοσηλευτών, επειδή αρρώστησαν. H νηπιαγωγός στο επάγγελμα, Όλγα Μπαλαούρα, διορίστηκε διοικήτρια στο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, σχεδόν πριν ένα χρόνο, από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Όλγα Μπαλαούρα είναι σύζυγος του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ, Γιώργου Παπαχρήστου, που πριν λίγες μέρες “ξέπλενε”, στο δελτίο του ΜEGA, το πρωθυπουργικό ζεύγος, για το περιστατικό στην Πάρνηθα.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, τον Φεβρουάριο του 2019, έγραφε στο Τουίτερ: «Στους 74 οι νεκροί από τη γρίπη. Με τα μέτρα Πολάκη καταστροφή δεν τη λες. Άλλωστε ούτε στους 100 που “εφυγαν” στο Μάτι δεν έχουν φτάσει ακόμη… Κυβέρνηση με “νούμερα”»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, το απόγευμα των εκλογών τον Ιούλιο του 2019, έγραφε επίσης στο Τουίτερ: «Το πάρτι τελείωσε… Έρχεται Πίτσα και είναι μεγάλη»

(ΥΓ. Μην ακούσω λεξούλα για κανιβαλισμούς και οικογενειακή ευθύνη, η default απάντηση θα είναι, ναι τι;).

Constantinos Tachtsidis

Ένας άλλος “άριστος” στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο

Ο Διοικητής του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, Ηλίας Δαλαϊνάς, αποφάσισε να δαπανήσει περισσότερα από 7 χιλιάδες ευρώ, για την προμήθεια χριστουγεννιάτικου στολισμού εν μέσω πανδημίας. Η αγορά του στολισμού, αξίας 7.192 ευρώ, έγινε με απευθείας ανάθεση στην διαφημιστική εταιρεία ADM Productions. Ο “γαλάζιος” Ηλίας Δαλαϊνας, το 2015 είχε απομακρυνθεί από αντίστοιχη θέση, λόγω σκανδάλου. Επανήλθε πέρυσι το Νοέμβριο, την περίοδο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθετούσε στις διοικήσεις των νοσοκομείων από υπερήλικες και απόστρατους αξιωματικούς, μέχρι νηπιαγωγούς και αποτυχημένους πολιτευτές της ΝΔ.

Constantinos Tachtsidis

Δραματικές στιγμές στη Δράμα αλλά ο Δήμαρχος θέλει… έγχρωμα φωτάκια!

Η Δράμα είναι μια από τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας που δοκιμάζεται έντονα από τον κορονοϊό με το νοσοκομείο να είναι ασφυκτικά γεμάτο και τα κρούσματα δεκάδες. 

Δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 140 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, το οποίο ήδη θρηνεί 2 μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του. Με πάνω από 80 γιατρούς και νοσηλευτές να νοσούν, οι αντοχές του προσωπικού τελειώνουν, όπως έχουν τελειώσει και οι κλίνες ΜΕΘ. Σε αυτή τη συγκυρία, ένας άλλος “άριστος”, γαλάζιος και αυτός, ο δήμαρχος της Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, αποφάσισε να δαπανήσει 174.000€ για τη διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης ώστε να υπάρξει ένας σχετικός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με αρκετά φωτάκια για τον στολισμό της πόλης και μάλιστα ενώ βρισκόμαστε σε lockdown και δεν πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις.

Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι της Δράμας αντιδρούν στην απόφαση αυτή και θεωρούν παράλογο να ξοδευτούν τόσα χρήματα για έναν τέτοιο σκοπό. Ζητούν λοιπόν, να διατεθεί το ποσό αυτό για την υποστήριξη του νοσοκομείου της Δράμας και του προσωπικού. 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το