ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ, με τα ναζιστικά τους σύμβολα, τις στρατιωτικές τους εξαρτύσεις και το φονικό τους κυνισμό.

Ήρθαν εδώ και καιρό, φορώντας κουστούμια και κουνώντας χρεόγραφα. Αυτή τη φορά έρχονται ως European Paratroopers Association, μια ομάδα που, με έδρα στη Δανία, εκπαιδεύει τα μέλη της, απ’ όλη την Ευρώπη, με όπλα και στρατιωτική πειθαρχία.

Στη σελίδα τους στο φβ, https://www.facebook.com/EPADenmark ακόμη και ο Άη Βασίλης ποζάρει μπροστά σε πολυβόλο, «για να μοιράσει δώρα στα φτωχά παιδιά της Σλοβακίας».

Έρχονται να τιμήσουν τους ναζί σφαγείς στο Κοντομαρί Χανίων, όπου στις 2 Ιουνίου, αμέσως μετά την πτώση των ναζί αλεξιπτωτιστών μάζεψαν και έστησαν στον τοίχο, όλο τον αντρικό πληθυσμό, σε αντίποινα για τη μεγάλη Μάχη της Κρήτης.

Και την επόμενη μέρα ακολούθησε ο αφανισμός της Κανδάνου.

Τι σηματοδοτεί αυτή η ενέργεια, στην καθημαγμένη χώρα, που ο λαός της στενάζει, πολύ πριν την πανδημία, από τα Γερμανικής έμπνευσης ισοπεδωτικά μνημόνια, που πούλησε τα αεροδρόμιά της, τον ΟΤΕ, τις βουνοκορφές της στους Γερμανούς και τη «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού τη λυμαίνεται η γερμανική TUΙ;

Ποιος τοπικός και ποιος κυβερνητικός παράγοντας έδωσαν τέτοιαν άδεια; Γιατί δεν γίνεται να διατυμπανίζουν πτήση αεροπλάνων και πτώση αλεξιπτωτιστών, χωρίς άδεια.

Πόση παραζάλη προκάλεσε ο εμπαιγμός για τα 200 χρόνια και θέλουν κι άλλες φιέστες για να κουκουλωθεί η βρώμα που αναδύεται από τις εκτεταμένες παιδεραστίες υψηλόβαθμων, τον τηλεοπτικό υπόκοσμο που κάνει κουμάντο και το φόνο του Καραϊβάζ;

Ακόμη κι αν αποσύρουν την άδεια, κάτω από το δεδομένο ξεσηκωμό στην Κρήτη, η ύβρις θα έχει διαπραχτεί.

Νίνα Γεωργιάδου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία