Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας, το τμήμα που έχουμε περικυκλώσει με κόκκινο στυλό. Δείτε τώρα παρακάτω πως η ανακοίνωση αυτή παρουσιάστηκε ως ρεπορτάζ σε διάφορα γνωστά και βέβαια πετσοταϊσμένα ΜΜΕ:

«Στόχος επίθεσης από 30 περίπου άτομα έγιναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης» έγραψε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Απλά αυτό κάπου, μέσα στο κείμενο, έγραψε «σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.». Οι εντυπώσεις δημιουργούνται βέβαια.

«Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ» γράφει η σοβαρή «Καθημερινή» στο… ρεπορτάζ της και το εικονογραφεί με μία φωτογραφία αρχείου, άσχετη, με δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας.

Ο Ελεύθερος Τύπος είδε και ενέδρα: «Ενέδρα και επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη».

Ο ΣΚΑΪ το ρεπορτάζ του με τίτλο «Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη (pics)» το διάνθισε με pics που δείχνουν δεκάδες ΔΙΑΣ να έχουν πλημμυρίσει την πλατεία. 

Θα μπορούσε να πει κανείς γιατί τα ΜΜΕ που «είδαν» την «επίθεση των 30 ατόμων» δεν βάζουν κι ένα βίντεο, μία φωτογραφία, κάτι που να πιστοποιεί το ρεπορτάζ τους; Γιατί όσοι καταγγέλλουν τις επιθέσεις των αστυνομικών εναντίον των απλών πολιτών στη Νέα Σμύρνη έχουν δεκάδες βίντεο κι εσείς, τα ΜΜΕ που είδατε την «Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ» δεν έχετε ούτε μισό πλάνο;

Για δείτε παρακάτω:

Στο παρακάτω πλάνο φαίνεται ότι δύο νεαροί συνομιλούν με αστυνομικούς με αφορμή την ένταση στην πλατεία και την προσπάθεια των αστυνομικών να κόψουν πρόστιμο σε μια οικογένεια. 

Στη συνέχεια εντελώς απρόκλητα ο αστυνομικός ορμάει κατά πάνω μαζί με άλλους και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν και να τον γονατίζουν στο έδαφος, με τους περίοικους να διαμαρτύρονται για αυτό το αποκρουστικό θέαμα που έβλεπαν από μέρους των ανδρών της ΕΛΑΣ

Μ-Λ ΚΚΕ: Να αφεθούν ελεύθεροι οι 11 προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ

Μ-Λ ΚΚΕ: Το μόνο μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση για την πανδημία είναι η ένταση της καταστολής – Να αφεθούν ελεύθεροι οι 11 προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει ότι με το πρόσχημα των ελέγχων για μετακινήσεις και μάσκες, η αστυνομία επιδόθηκε σε απρόκλητη και απροκάλυπτη βία κατά πολιτών. Είναι φανερό, σημειώνει το Μ-Λ ΚΚΕ, ότι η κυβέρνηση καθώς φοβάται την έκφραση της λαϊκής οργής που γεννά η συνολικότερη κατάσταση (πανδημία, lockdown, κατεδάφιση των εργατικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων) επιχειρεί με την ένταση της καταστολής να χτυπήσει τις κινητοποιήσεις πριν προλάβουν να εκδηλωθούν και να αναγκάσει, με τη βία και το φόβο, το λαό να σιωπήσει.
Άλλο τόσο φανερό όμως είναι ότι δεν υπάρχει καταστολή χωρίς αντίσταση και δεν θα μπορέσει όσα κατασταλτικά μέτρα και να πάρει να επιβάλει τη σιωπή. Δε θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!

  • Ο δρόμος της οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα είναι μονόδρομος για το λαό και τη νεολαία.
  • Έξω οι δυνάμεις καταστολής από τις γειτονιές
  • Να αφεθούν ελεύθεροι οι 11 συμπολίτες μας που προσάχθηκαν στη ΓΑΔΑ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το