Χρήστος Κάτσικας

Τρομερό σήμερα το δίλημμα των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ για το τι θα πουν για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο : “Να το περάσουμε στα ψιλά όπως κάνουμε συνήθως, να μιλήσουμε για τους λίγους διαδηλωτές  που  κλείνουν τους δρόμους και δημιουργούν ασφυξία στο κέντρο εμποδίζοντας τους καταναλωτές να ψωνίσουν” ή “να μιλήσουμε για απίστευτες κορωνοδιαδηλώσεις δεκάδων χιλιάδων φοιτητών”

Μεγάλο δίλημμα και μεγάλος διχασμός. Κάποια επέλεξαν την γνωστή τους, αποτελεσματική, τακτική: σιωπή, σα να μην έγινε τίποτε, σα να μην υπήρξε ποτέ, μηδένισαν το συλλαλητήριο τόσο που χάθηκε από το προβαλλόμενο τοπίο. Κάποια άλλα, τα περισσότερα, επέλεξαν το σενάριο νούμερο 2

Για παράδειγμα ο ΣΚΑΙ και το iefimerida επέλεξαν την λάσπη για “κορωνο-διαδήλωση”.

Προ πανδημίας όταν κατέβαιναν στα συλλαλητήρια χιλιάδες στον ΣΚΑΙ έλεγαν “μια χούφτα διαδηλωτές κλείνουν το κέντρο της Αθήνας” ή έψαχναν καμιά αψιμαχία διαδηλωτών και αστυνομικών για να μιλήσουν για βομβαρδισμό, φωτιές, σπασίματα και ζημιές. Τώρα με απαγορεύσεις, με τρομοκρατία, οι διαδηλωτές έγιναν ”απίστευτη” διαδήλωση.

Για το iefimerida δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά «εικόνες μεγάλου συνωστισμού»

Το μέσον που θάβει, από την αρχή της πανδημίας, όλους τους αγώνες για μέτρα προστασίας, τις ελλείψεις στην δημόσια υγεία, τις παραβιάσεις των υγειονομικών μέτρων σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εργασιακούς χώρους, σε Εκκλησίες κ.α τρόμαξε από το μεγάλο συνωστισμό και σκέφτηκε να κάνει τα εκπαιδευτικά αιτήματα υπεύθυνα για τον κορωνοϊό.

Βγήκαν τα καθεστωτικά μέσα και λένε ότι κρατάνε την ημερομηνία της “κορωνο-διαδήλωσης”! Όπως την κράτησαν και στη συγκέντρωση του Εφετείου, του Πολυτεχνείου, στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των υγειονομικών κ.λπ.

Φήμες που θέλουν τη μπόχα και τη δυσωδία αηδιασμένες με τις σειρήνες της τρομολαγνείας και τις ηλεκτρονικές γκουβερνάντες της εξαπάτησης και της συκοφαντίας, κρίνονται ως ανυπόστατες.

Άθλια ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ

Στον χορό της συκοφάντησης και η νεολαία της Ν.Δ., η ΟΝΝΕΔ, η οποία αναφέρει ψευδώς ότι οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια δεν είναι φοιτητές και προσθέτει ότι «αφού δεν μπορούν να διαδώσουν τις ιδέες τους, διασπείρουν τον ιό στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας».

ΟΝΝΕΔ είναι αυτή. Δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το