ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΦΙΣΩΝ ΤΟΥ Μ-Λ Κ.Κ.Ε ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟ Κ.ΚΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η οργάνωση Ηρακλείου του Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη αντιδημοκρατική πρακτική του ΚΚΕ, το οποίο επιδόθηκε σε μια, πρωτοφανή σε έκταση, επιχείρηση εξαφάνισης και κάλυψης του προεκλογικού υλικού του κόμματος μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Κ.Κ.Ε- εμφορούμενο από την αλαζονεία του «μοναδικού» και  υιοθετώντας  αντίστοιχες εδώ και δεκαετίες,- επιδίδεται σε τέτοιου είδους ενέργειες. Αυτή τη φορά όμως ο ζήλος και το μένος που επέδειξε  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.Γιατί τη «δουλειά» που καθυστέρησαν αυτή τη φορά, να κάνουν οι αρχές του τόπου και οι… «αντικομμουνιστές», την ανέλαβαν τα μέλη του ΚΚΕ, με τον χαρακτηριστικό  «ενθουσιασμό» τους.

Σε μια  προσπάθεια  «επίδειξης δύναμης» και λειτουργώντας αντιδημοκρατικά, σύμφωνα, προφανώς, με τις υποδείξεις της ηγεσίας τους, τα μέλη του ΚΚΕ  επιχείρησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος παρουσίας του Μ-Λ ΚΚΕ από τα περισσότερα σημεία του Ηρακλείου, στα οποία  είχαν αναρτηθεί τα προεκλογικά  χαρτόνια μας. Έσκισαν και κατέβασαν χαρτόνια και κάλυψαν προκλητικά το σύνολο των χαρτονιών σε πολλούς κόμβους (Παγκρήτιο, Γιόφυρος, Π.Α..Γ.Ν.Η, κλπ). Φρόντισαν μάλιστα να κάνουν, όσο πιο φανερή μπορούσαν, την εμπάθεια και την επιθετική τους πρακτική απέναντι στο Μ-Λ ΚΚΕ, αφού έφτασαν στο σημείο να αφήνουν  απείραχτο οποιοδήποτε  άλλο χαρτόνι ή αφίσα υπήρχε, αρκεί να μην ήταν του Μ-Λ ΚΚΕ. Είναι χαρακτηριστικόότι προτίμησαν να βάλουν το χαρτόνι τους χαμηλά, για να μην πειράξουν  μια διαφημιστική αφίσα  που βρισκόταν σε  καλύτερη θέση  προβολής και αφορούσε περασμένη ημερομηνία, … Αρκεί που εξαφανίστηκε το χαρτόνι του Μ-Λ ΚΚΕ! (φωτογραφία)

           

Το Μ-Λ ΚΚΕ από θέση αρχής δεν πήρε ποτέ χρήματα από το αστικό κράτος,σε αντίθεση με το ΚΚΕ το οποίο, όπως ακριβώς και τα αστικά κόμματα (κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά), αποδέχεται τις τακτικές και τις έκτακτες (από τα χρήματα του ελληνικού λαού) επιχορηγήσεις, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαφημίζει στα έντυπα του τους… «επιχειρηματικούς ομίλους», ακόμη και αυτό… το εφοπλιστικό κεφάλαιο, πάντα  βέβαια με το αζημίωτο. Κάθε αφίσα και προκήρυξη που διακινεί το Μ-Λ ΚΚΕ είναι ακριβά πληρωμένη από τις συνδρομές των μελών και των φίλων του και για αυτό αριθμητικά περιορισμένη. Γνωρίζουμε καλά ότι  τη σημασία και το βάρος αυτής της στάσης αρχών δε μπορούν να την καταλάβουν όσοι εδώ και δεκαετίες συνήθισαν στις επιχορηγήσεις της αστική τάξης και του κράτους της.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ενέργειες του ΚΚΕ όχι απλά δεν έχουν σχέση με το κομμουνιστικό κίνημα και την αριστερά, αλλά είναι  έξω και ενάντια σε κάθε δημοκρατική αρχή.Αποτελούν τις πάγιες και χαρακτηριστικές πρακτικές, της ακροδεξιάς  και του πραγματικά αντικομμουνιστικού συρφετού. Και λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε, ας το σκεφτούν διπλά τα μέλη του ΚΚΕ, όταν θα μπουν στον πειρασμό να το επαναλάβουν.

Η Κομματική Οργάνωση του Μ-Λ ΚΚΕ Ηρακλείου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το