Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος ρίχνει την ευθύνη για τη διασπορά του κορωνοϊού στους νέους με αφορμή τη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε την Πέμπτη ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτήρισε τους νέους «αντικοινωνικούς»

Για την ακρίβεια ανέφερε πως «κλείνουμε επιχειρήσεις, καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, πολιτιστικούς χώρους, εκκλησίες, τους ανθρώπους σπίτια τους, γιατί; Για να επιτρέπουμε μερικές εκατοντάδες αντικοινωνικοί να βγαίνουν κάθε λίγο παγανιά; Με την Αθήνα στο κόκκινο; Λάθος μας».

bogdanos

Σιγά μη νοιάστηκε ο Μπογδάνος για την υγεία των ανθρώπων. Μάλλον δεν έχει μπει στα – ασφυκτικά από κόσμο – μέσα μαζικής μεταφοράς, ούτε έχει ακούσει για τα σχολεία που άνοιξαν με ελλιπή μέτρα και με δεκάδες μαθητές στοιβαγμένους στις αίθουσες.

Φοιτητική Πορεία: Χιλιάδες φοιτητών και λαού έσπασαν την απαγόρευση! Να συνεχίσουμε στο δρόμο του μαζικού ενωτικού αγώνα!

Στην πραγματικότητα γι΄ αυτό που νοιάστηκε και αυτό που τον ανησυχεί όπως και όλη την κυβέρνηση είναι μήπως η ολοένα και αυξανόμενη αντίδραση των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων γίνει δύναμη ανατροπής των κυβερνητικών αντιλαϊκών σχεδίων.

Ναι είναι αλήθεια ότι η μαζικότητα του τελευταίου συλλαλητηρίου ανησύχησε αυτούς που θέλουν τη νεολαία και το λαό να λιώνει σαν το χιόνι στο ήλιο των επιχειρηματικών σχεδίων τους.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το