Με επικεφαλής το σύντροφο Μαργαρίτη Γαβριήλ κατεβαίνει στην εκλογική μάχη στη Μαγνησία

Ο σ. Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1957 στο Βόλο. Τελείωσε τη σχολή μηχανοτεχνιτών στο Βόλο και εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις και μηχανουργία σαν τορναδόρος -φρεζαδόρος.

Στα 17 του χρόνια εντάχθηκε στην ΚΝΕ, μέχρι τα 22 και στη συνέχεια στο Μ-Λ ΚΚΕ μέχρι σήμερα. Όλα τα χρόνια της δουλειάς ήταν ενεργό μέλος στο συνδικάτο μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας». Για δύο χρόνια ήταν εκλεγμένος στην επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας του συνδικάτου. Το 2000 εκλέχτηκε στη διοίκηση του συνδικάτου με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τρεις φορές εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΓ.Α.Σ. παρά την ασφυκτική πίεση που ασκούσε στους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ.

Μετά τη συνταξιοδότηση του συνέχισε αποφασιστικά την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση απ’ τις γραμμές της κομματικής οργάνωσης Βόλου του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓ.Α.Σ.. Πήρε και συνεχίζει να δίνει το παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις στην πόλη του Βόλου για τα προβλήματα της εργατικής τάξης, καθώς και σε όλα τα άλλα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως τα ζητήματα του περιβάλλοντος και της κρατικής τρομοκρατίας.

Ο σ. Μαργαρίτης είναι παντρεμένος με την Ουρανία Παπαναστασίου και έχουν δύο παιδιά.

Ψηφίζοντας το Μ-Λ ΚΚΕ στη Μαγνησία βάζουμε ένα γερό λιθάρι στήριξης στις δυνάμεις που θα είναι και πάλι με το λαό την επόμενη μέρα των εκλογών για την υπεράσπιση στο δικαίωμα για δουλειά, για πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Στηρίζουμε τις δυνάμεις που παλεύουν αταλάντευτα για να απαλλαγεί η χώρα μας απ’ τα δεσμά της εξάρτησης από την ΕΕ τους αμερικάνους και το ΝΑΤΟ. Για να ανοίξει ο δρόμος του αγώνα για ειρήνη δημοκρατία εθνική ανεξαρτησία και σοσιαλισμό.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το