Είναι αλήθεια ότι από τον Βελόπουλο περιμέναμε να βρει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αφού βρήκε εκείνην την αλοιφή που άμα πασαλείβεσαι τρεις φορές την ημέρα δεν σε πλησιάζει ο κοροναϊός και κανένας άλλος ιός.

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να συναγωνιστεί και να ξεπεράσει τον Βελόπουλο, γιατί δεν μπορούσε να τρώει συνεχώς τη σκόνη του. Έτσι ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακάλυψε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού πριν τον προλάβει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το εμβόλιο του πρωθυπουργού είναι εθνικό ονομάζεται «φιλότιμο». Κακώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το ονόμασε «Φιλότιμον» για να έχει λίγη από την αίγλη των μαντζουνιών που πουλάει ο Βελόπουλος.


Τα συστατικά του εμβολίου «Φιλότιμον» είναι η 100% πληρότητα στα αεροπλάνα, τα τεράστια κενά σε γιατρούς, νοσηλευτές και υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό, οι τεράστιες ελλείψεις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, το στοίβαγμα των επιβατών σαν σαρδέλες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαιτίας των λίγων δρομολογίων και της ανύπαρκτης βούλησης για πρόσληψη προσωπικού ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια, η αύξηση της πληρότητας των πλοίων στο 80%-85%, τα μέτρα που δεν παίρνονται για την προστασία των εργαζομένων. Τελικά σ’ αυτόν τον τόπο θα μπορούσε άνετα να είναι πρωθυπουργός και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Από “Αγκίδα”

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το