Την υπεράσπιση του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Σταύρου Μπαλάσκα, ανέλαβε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μετά τις προκλητικές και ρατσιστικές δηλώσεις του πρώτου περί «σκουπιδιών που πρέπει να φύγουν από τα Εξάρχεια».

Την ανάγκη να εκφράσει ένα «δημόσιο ευχαριστώ» στον «καλό του φίλο και εξαίρετο γνωστό ποινικολόγο» Θάνο Πλεύρη αισθάνθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας, που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της ρατσιστικής του δήλωσης περί «ενοχλητικής σκόνης» και «σκουπιδιών» – αναφερόμενος σε πρόσφυγες και αντιεξουσιαστές- στα Εξάρχεια.

Έκανε λοιπόν, με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστό ότι ο βουλευτής της ΝΔ θα είναι εκείνος που θα τον υπερασπιστεί στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί εις βάρος του, από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας.

Εμείς να πούμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα; Όχι βέβαια!

Απλά να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τις εκλογές ο υποψήφιος τότε της Ν.Δ. Πλεύρης είχε βιντεοσκοπήσει χαράματα τον εαυτό του στην πλατεία των Εξαρχείων ζητώντας… ψιθυριστά την απελευθέρωσή της μετεκλογικά.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το