Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Αγώνα Εκπαιδευτικών στην Πλατεία Κοραή. Το Κέντρο Αγώνα με κεντρικά αιτήματα την κατάργηση των νέων ωρολογίων προγραμμάτων σε Γυμνάσιο και Λύκειο (με την εξαφάνιση και υποβάθμιση μαθημάτων και ειδικοτήτων) και τον αντιεκπαιδευτικό νόμο, πλαισιώνεται από καθηγητές οι οποίοι ενημερώνουν τους πολίτες για την κυβερνητική επίθεση στην εκπαίδευση.

Στην Κοραή, στο Στέκι Αγώνα θα γίνει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών την Πέμπτη στις 6 μμ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή

Σε ανακοίνωση του Συντονιστικού Αναπληρωτών – Αδιόριστων Εκπαιδευτικών ανάμεσα σε άλλα σημειώνεται:

Στο πλάι των συναδέλφων μας που απολύονται με τις καταργήσεις ολόκληρων διδακτικών αντικειμένων και τις μειώσεις ωρών σύμφωνα με τα νέα ΩΠ, δίνουμε μαζικά το πρώτο «παρών»! Την Τετάρτη όλοι/όλες το μεσημέρι στην πλατεία Κοραή στήνουμε το κιόσκι του κέντρου αγώνα του πανελλαδικού συντονιστικού και πραγματοποιούμε νέα συνέλευση και την Πέμπτη να ακουστεί η φωνή μας στην πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας!

·        Την Τετάρτη στις 12:00 δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Κοραή. Στήνουμε «περίπτερο» πραγματοποιώντας εξορμήσεις, με μοιράσματα κειμένων και δρώμενα ενημέρωσης της κοινωνίας για τις καταστροφικές αλλαγές στα Λύκεια, το οποίο  θα αποτελέσει το κέντρο αγώνα των δράσεων του επόμενου διαστήματος.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το