«Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια! Τεράστια νίκη της Ελληνικής Αστυνομίας! Κερδάμε!»

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ (το οργανωμένο έγκλημα χτυπήθηκε στη ρίζα του) που έσπευσε να τη διαφημίσει και στο Twitter. Μάλιστα το post του επίσημου λογαριασμού της ΕΛΑΣ στο facebook, στην οποία η λεζάντα «Έλεγχοι της Αστυνομίας. Είσοδος ΑΠΘ κοντά στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Ποτά από σακίδια 2 ατόμων μη φοιτητών», συνοδεύει φωτογραφίες με δύο μπουκάλια αλκοόλ και ένα αναψυκτικό.

Σε αστυνομική επιχείρηση πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου μπορεί να μην έπιασαν ακόμη τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, αλλά έπιασαν δύο παιδιά έξω από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με ένα μπουκάλι τζιν κι ένα τόνικ το ένα, με ένα μπουκάλι βότκα και μία σόδα το δεύτερο. Και με πλαστικά ποτηράκια.

Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε με πλήρη επιτυχία καθώς δεν τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη διάρκεια της σύλληψης τόσο σκληρών κακοποιών.

Δεν ζούμε στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης φυσικά, αλλά η αστυνομία σε μία απίστευτη κρίση γελοιότητας, βγήκε διαφημίσει την πραγμάτειά της, κατασχέσεις των ποτών.

Προφανώς τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα ξανά!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το