Ανακοίνωση της Κ.Ο. Κέρκυρας του Μ-Λ ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο λαός μας οδηγείται σιδηροδέσμιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Με το φόβο της πολιτικής αστάθειας, με την παρότρυνση να διοχετεύσει τη δυναμικότητά του σε ένα χαρτάκι, με τις τιμές να παίρνουν την ανηφόρα και τα παιδιά του να ξενιτεύονται, με τα σπίτια τους στο σφυρί και τους φόρους να αυξάνονται.
Στο μεταξύ οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι τάζουν τα πάντα και ο Μητσοτάκης κρατάει χαμηλούς τόνους για να ανοίξει την επομένη των εκλογών το νεοφιλελεύθερο ασκό του Αιόλου.
Απέναντι στις εκλογές υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή θα “τζογάρουμε” τα λεφτά και τις ελπίδες μας στο μαγικό κουτί της κάλπης ή θα πούμε, όπως λέει το Μ-Λ ΚΚΕ, πως μόνο οι μαζικοί ενωτικοί λαϊκοί αγώνες φέρνουν λύσεις. Όπως κερδήθηκε το 8ωρο, η δημόσια παιδεία και υγεία, κλπ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, θα γυρίζει γύρω-γύρω χωρίς αποτέλεσμα και τέλος. Κι ενώ το κεφάλαιο θ’ αυγατίζει τα κέρδη του και η χώρα μας θα μπαίνει πιο βαθειά στο πηγάδι της υποτέλειας, εμείς θα μπλεκόμαστε στα “θα” της κυρίαρχης πολιτικής.
Το Μ-Λ ΚΚΕ παίρνει μέρος στις εκλογές χωρίς αυταπάτες
Για να μιλήσουμε στον εργαζόμενο λαό μέσα από τις χαραμάδες της ενημέρωσης
Χωρίς να δεχτούμε ούτε 1 ευρώ από την κρατική επιχορήγηση
Για να βάλουμε ένα λιθάρι στην οικοδόμηση μιας πραγματικής αριστεράς που θα την σέβονται και θα την φοβούνται
Για την επόμενη μέρα που θα είναι δύσκολη και ζοφερή.
Σε όλο τον κόσμο οι εργαζόμενοι ξεπερνούν την αμηχανία τους μπροστά στην επέλαση του κεφαλαίου. Βγαίνουν στον δρόμο, οργανώνονται, στήνουν το νέο όραμα για μια κοινωνία λεύτερη και δημοκρατική. Ας ακουστεί πλατειά η φωνή της ελπίδας.
Στηρίξτε το Μ-Λ ΚΚΕ γιατί αν έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι δε θα πάνε.
Στο νησί μας το Μ-Λ ΚΚΕ εκπροσωπείται από τον εκπαιδευτικό Θανάση Τσιριγώτη, εργαζόμενο για 30 χρόνια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), πρωτεργάτη σε όλους τους αγώνες για την Παιδεία, συγγραφέα, αρθρογράφο στην εφημερίδα “Λαϊκός Δρόμος”. Η στήριξή σας είναι αμοιβαίο συμβόλαιο αγώνα.
Ψηφίστε όπως αγωνίζεστε και ονειρεύεστε.

CorfuPress.com

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το