Η δικαστική συντάκτρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου έχει μία περίεργη αντίληψη για τα πράγματα. Κάποιοι στο Twitter μάλιστα, γράφουν από το πρωί όλη μέρα για «πλυντήριο».

Βγήκε λοιπόν η κ. Μάνδρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ να μιλήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μας είπε για τον «φερόμενο ως δράστη» και όχι για τον «καθ’ ομολογία» δράστη. Μας είπε πως είναι ένα άτομο με τέτοια συγκρότηση προσωπικότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει το θύμα. «Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος» η εξήγησή της. Γι αυτό και ο «φερόμενος ως δράστης» σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία και όχι να τεμαχίσει το πτώμα του θύματος.

Θυμίζουμε ορισμένα άλλα της κυρίας αυτής του ΣΚΑΙ, σοδειά των τελευταίων μηνών:

“Αν και από το Πέραμα η Μάγδα Φύσσα ήταν κόσμια, περιποιημένη και καλοχτεχνισμένη”.

“Ο Λιγνάδης βίωνε βαθιά μέσα του αυτά που έδωσε η αρχαία ελληνική γραμματεία”.

“Τα παιδιά αυτά (τα θύματα του Λιγνάδη) που βρισκόταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτα που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχαν;”

Σύμφωνα με την Μάνδρου η παιδεία, τα γαλλικά και το πιάνο του δολοφόνου τον έκαναν να μην θέλει να τεμαχίσει το πτώμα, γιατί είχε τακτ. Άσχετο αν την έπνιγε επί 5 λεπτά που θεωρείται ίσως και ο χειρότερος θάνατος.

Η συγκρότηση της προσωπικότητάς του, δεν του επέτρεπε να τεμαχίσει το πτώμα της Καρολάιν. Βέβαια, μια χαρά του επέτρεπε να την πνίξει και μετά να βάλει το βρέφος δίπλα της όπως και να πνίξει τον σκύλο και μετά να τον κρεμάσει από την σκάλα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το