Οι σκωπτικές τοποθετήσεις για την κρέμα «Βυζαντινόν» από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης προκάλεσαν την οργή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Όπως μεταδίδει το luben.tv η Ελληνική αντεπίθεση ετοιμάζεται να σημάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο βετεράνος ακροδεξιός και τηλεπλασιέ προκάλεσε αίσθηση όταν λάνσαρε μέσω της εκπομπής του μία αντιβακτηριακή κρέμα τόσο αποτελεσματική, που επιτρέπει σε όποιον τη χρησιμοποιήσει να κάνει μετά περισσότερες χειραψίες από τον Νίκο Νικολόπουλο χωρίς να φοβάται κανέναν κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε ο μεγαλέμπορος κηραλειφών για την αλοιφή Βυζαντινόν (υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων περιέχει δηλητήριο οχιάς, μέδουσας και ρίγανη):

«Με την “Βυζαντινόν”, μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και μετά κάνετε 17 χειραψίες και δε φοβάστε τίποτα. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ό,τι καλύτερο. Ούτε να φοβάσαι τον κοροναϊό, ούτε τίποτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μονταρισμένη εκδοχή του βίντεο (περιείχε και λίγο Άδωνι) μας την έριξε το YouTube για κάποιο λόγο. Μάλλον η Google δεν θέλει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια του κ. Βελόπουλου:

https://youtu.be/NYV-vCwtVy0?t=5

Anyway, κάποιοι ανθέλληνες και αντίχριστοι haters που δεν εκτιμούν τίποτα άρχισαν αμέσως τις επιθέσεις κατά του κ. Βελόπουλου και της κηραλοιφής του. Κάποιοι είχαν το θράσος να υπονοήσουν ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λέει ψέματα στον κόσμο, ενώ το ΕΣΡ ξεκίνησε φάκελο για να γίνει εξέταση σε αυτή την κατεύθυνση (πχ για παραπλάνηση κοινού):

Ναι Κύριες κ Κύριοι!!! Είναι γεγονός μετα το ΤΕΛΟΠΟΝ ηρθε να σας σωσει το θαυματουργό ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ!! Και για τους 100 πρώτους δωρο το Θαυτουργο Περδικολαστιχο που τόσο αγαπήσατε μαζί με ενα Clutch Bag απο δερμα Οχιας για Trendy εμφανίσεις στον Εσπερινό

Κάποια στιγμή το πράγμα έφτασε στο αμήν, οπότε ο άνθρωπος που πουλάει φάρμακα για τη φαλάκρα που έχει κι ο ίδιος αναγκάστηκε να επιλέξει την νομική οδό. Έτσι, προανήγγειλε δικαστήρια κατά μέσων που αναπαρήγαγαν ψευδώς (σύμφωνα με τον ίδιο, πάντα) τα λεγόμενά του:

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

Έκανα υπομονή με όλη αυτήν την λάσπη περι κορωνοίου και περί “φαρμάκου” αλλά στο Όπεν οι υπάλληλοι του Σαββίδη ξεπέρασαν το όρια!Ουδέποτε είπα ότι είναι φάρμακο που γιατρεύει όπως ψευδώς και συκοφαντικά ανέφερε το κανάλι!Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια!Μήνυση,αγωγή

Εμείς πάλι προτείνουμε στο υπουργείο Υγείας να παρατήσει τις εξυπνάδες με τα αντισηπτικά σφηνάκια που ετοιμάζει και να επενδύσει σε μεγάλες ποσότητες της «Βυζαντινόν», ώστε σε έξι μήνες να είμαστε πιο πλούσιοι κι από τον Αρτέμη Σώρρα.

Διάβασε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το