Από τις 13 Δεκεμβρίου παραμένει στα ψυγεία του Νοσοκομείου Βόλου η σορός του 23χρονου Πακιστανού που σκοτώθηκε την ώρα που εργαζόταν σε λατομείο της Μηλίνας.
Κανένα ενδιαφέρον δεν υπήρξε για την ταφή του, ούτε από τους ιδιοκτήτες του λατομείου που παραμένουν εξαφανισμένοι. Παρότι κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες να παραλάβουν τη σορό, δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής και η κοινωνική υπηρεσία θα απευθυνθεί και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για να αναλάβει την ταφή.
Συγγενείς του 23χρονου που σκοτώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, δεν μπορούν να βρεθούν, αφού η σορός δεν έχει αναγνωριστεί και το όνομά του παραμένει άγνωστο γιατί οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης φοβούνται να εμφανιστούν και να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη.

Είναι ένα πρόσωπο «φάντασμα» που ήρθε στην Ελλάδα να εργαστεί και σκοτώθηκε χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται ούτε για την ταφή του. Σκοτώθηκε όταν βράχος τον καταπλάκωσε, την ώρα που έσπασε ο ιμάντας μεταφοράς.Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών στα λατομεία στην περιοχή «Χονδρή Άμμος» και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο γίνονταν εργασίες εξόρυξης βράχου και το φορτίο μεταφερόταν από μπουλντόζα.
Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Μεταλλείων με έδρα τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο του μεταλλείου μετά τέσσερις μέρες από το τραγικό γεγονός, προκειμένου να «διαπιστώσει» τις συνθήκες θανάτου. Μέχρι τον έλεγχο και μετά από αυτόν το λατομείο λειτουργεί κανονικά.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το