Tελευταία δικάσιμος για το 2019, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ξεκίνησε η αγόρευση της εισαγγελέως με την πρότασή της για την ενοχή ή όχι των κατηγορουμένων -«Με πρόθεση να φονεύσει» η επίθεση Ρουπακιά στον Φύσσα, ωστόσο «μόνο εικασίες υπάρχουν, δεν αποδεικνύεται οτι υπήρχε σχεδιασμός» για τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού κατά την εισαγγελέα

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγγελέας Ρουπακιάς

Σήμερα, Τετάρτη, είναι η τελευταία δικάσιμη για το έτος 2019 το οποίο και κλείνει με την πολύ κρίσιμη στιγμή της ανακοίνωσης της πρότασης από την Εισαγγελέα Α. Οικονόμου.

Η εισαγγελέας αγορεύει ανά υπόθεση, όπως άλλωστε έγινε και η εξέταση από το δικαστήριο. Η εισαγγελέας ξεκίνησε από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου διαπίστωσε μεν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη Ρουπακιά, αλλά κατά την ίδια «μόνο εικασίες υπάρχουν, δεν αποδεικνύεται οτι υπήρχε σχεδιασμός» για τη δολοφονία του μουσικού. «Οι μαρτυρες κατηγορίας κανουν λόγο για όχλο ατομων και συμπλοκή που έρχεται σε αντίθεση με το “συντεταγμένοι”» υποστήριξε η εισαγγελέας, που τώρα αγορεύει για την υπόθεση της επίθεσης στους Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Μάγδα Φύσσα

«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο – Η αγόρευση της εισαγγελέως, όπως την μετέδωσε το GoldenDawnWatch

Την οργή της εξέφρασε με δήλωσή της η μητέρα του Παύλου Φύσσα Μάγδα, μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή των 17 κατηγορουμένων ως μέλη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του γιου της.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το