Τον θυμάστε εκείνον τον κύριο που εντόπισε τυχαία ο ΣΚΑΪ έξω από ένα εμβολιαστικό κέντρο, τον κύριο με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την έξω καρδιά διάθεση που έλεγε «μπράβο στην κυβέρνηση»;

Θυμάστε που κατενθουσιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο, κάντε τον σποτ»;

Πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων, αποδείχτηκε ο… αυθόρμητος κόλακας της κυβέρνησης που παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ για τους εμβολιασμούς.

«Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!» είπε κατενθουσιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Εγώ το έκανα χθες. Έχω κάνει το Astrazeneca και τις δύο δόσεις» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής, Γιάννης Σιαμπάνης, με τον Δ. Οικονόμου να σχολιάζει από το στούντιο: «Ορίστε σοβαρός άνθρωπος!».

Ο Γιάννης Σιαμπάνης στη Γιορτή του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής για την 25η Μαρτίου το 2017

Εν συνεχεία, ο… αμερόληπτος «γαλάζιος» συνδικαλιστής έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης, λέγοντας με χαρακτηριστική παραστατικότητα: «Πολύ καλά. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του από τα εγκωμιαστικά σχόλια του… ανυποψίαστου πολίτη προς την κυβέρνηση και ανέφερε δις: «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!».

Πρέπει να παραδεχτούμε πως πρόκειται για μία απίστευτη σύμπτωση που βρέθηκε τυχαία εκεί, έξω από το εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς να κάνει εμβόλιο, και έπεσε πάνω στην κάμερα του ΣΚΑΪ εκθειάζοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτές οι συμπτώσεις… 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το