Για τη φωτιά του σχολειού, του σχολειού της προσφυγιάς “One happy family” στη Λέσβο, κοντά στο Καρά Τεπέ, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Διαμαντής Καρασούλας, χαίρεται και σχολιάζει “One happy night”.

Χαίρεται που κάηκε ένα σχολείο, ένα μέρος που τα παιδιά έβρισκαν απάγκιο, που τα παιδιά μπορούσαν να είναι παιδιά, να κάνουν δραστηριότητες, να είναι happy που σημαίνει χαρούμενα, ευτυχισμένα.

O Καρασούλας της δεξιάς, για τη φωτιά στο σχολείο γράφει πως αυτό δεν ήταν καταστροφή, πως αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη.

Ο Καρασούλας είναι τομεάρχης προστασίας του πολίτη. Ο Καρασούλας που χαίρεται με φωτιά σε σχολείο. Ο Καρασούλας που ενθαρρύνει και για άλλες φωτιές, σε άλλα προσφυγικά σχολεία. Ο Καρασούλας με τον ρατσιστικό του λόγο.

Γίνε πολλά στη ζωή σου. Φασίστας σαν τον Καρασούλα πρόσεχε μην καταντήσεις. Σαν τον Καρασούλα που χαίρεται που κάηκαν τα μολύβια, τα τετράδια και τα βιβλία. Φασίστας σαν τον Καρασούλα που χαίρεται που οι πίνακες κι οι κιμωλίες έγιναν αποκαΐδια. Σαν τον Καρασούλα μην καταντήσεις. Τέτοια ντροπή για σένα μην την καταδεχθείς. Μη γίνεις φασίστας που τη χαρά, τη μέρα των παιδιών θέλει να την κάνει νύχτα, σκοτάδι. Προστάτευσε τον εαυτό σου από τον Καρασούλα.

Γιάννα Κουκά

Διάβασε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία