Το να μπορείς επί χρόνια να πουλάς -κατ’ επάγγελμα- «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού» και αλοιφές για την φαλάκρα ενώ εσύ είσαι καραφλός είναι ένα μικρό θαύμα. Αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν πάντα ένας μικρός θαυματοποιός. Ένας «καλλιτέχνης» του «πατριωτισμού», που κατάφερε να βρεθεί από το περιθώριο, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και πολύ καλά έκανε! Τι, δηλαδή, ο Άδωνις είναι καλύτερος; 

Τηλεπωλήσεις ο ένας, τηλεπωλήσεις και ο άλλος. Πατριώτης ο ένας, πατριώτης και ο άλλος. Κάποτε «συγκάτοικοι» στο ίδιο «δωματιάκι» της μεγάλης «δεξιάς πολυκατοικίας», (του υπερσκάουτερ της…τέρμα δεξιάς, Γιώργου Καρατζαφέρη), πρόλαβαν να «πηδήξουν» από το ΛΑΟΣ πριν κατεδαφιστεί.

Κι ενώ ο κ. Γεωργιάδης (εκείνος που χαρακτήριζε ναρκομανείς όσους προεξοφλούσαν ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία) είδε την καριέρα του να «πιάνει την καλή» και να γίνεται κοτζάμ υπουργός και αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βελόπουλος βρέθηκε να παλεύει μόνος του Θεούς και Δαίμονες.

Κυρίως, όμως, πάλευε εχθρούς της Ελλάδας, κιρσούς, πονοκεφάλους, φλεβίτιδες και την καράφλα. Μέσα από την πραμάτεια που πουλούσε, εμπλουτισμένη από πολλά βιβλία.

Καθημερινός αγώνας, σκληρός αγώνας, επιχειρήσεις, πωλήσεις, τηλεόραση, συνομιλίες με το υπερπέραν, ε, να και το αποτέλεσμα. Μπήκε στην Ευρωβουλή αλλά, καθώς το ακροατήριο γινόταν πολύ ευρωπαϊκό, άντε τώρα να κάθεται να μεταφράζει τις επιστολές του Ιησού. Έτσι είπε να μπει στη Βουλή. Και τα κατάφερε. Τα είπε λιγότερο ναζιστικά ή περισσότερο σοβαροχρυσαυγήτικα και νάσου και το κόμμα του στη Βουλή.

Όταν υπήρχε η συζήτηση για το άσυλο στη Βουλή ο γνωστός συνομιλητής του Χριστού αν και προσφάτως εκλεγμένος στη Βουλή ανέλαβε επάξια να υποκαταστήσει τη Χρυσή Αυγή στον αντικομμουνισμό, λέγοντας στη χτεσινή συνεδρίαση ότι το άσυλο θα ήταν περισσότερο χρήσιμο στη δικτατορία του προλεταριάτου για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, παρά στη σημερινή δημοκρατία.

Το ευφυές κόλπο του Βελόπουλου: 20.000 άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο

Σε προηγούμενη παρέμβασή του είχε ζητήσει να απαγορευτεί η δράση των παρατάξεων και των κομμάτων στα πανεπιστήμια, λειτουργώντας ως «λαγός» για ακόμα πιο αντιδραστικές αλλαγές στα πανεπιστήμια.

Αλλά τι να πει κανείς για κάποιον που: Το 2007 έγινε βουλευτής του ΛΑΟΣ…

Το 2010 ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο…

Το 2011 έβγαλε 400.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ποσό που δεν δικαιολογείτο από το πόθεν έσχες του…

Το 2012, προσχώρησε στην ΝΔ, όπου παρέμεινε ως το 2015…

Το 2016 ίδρυσε την Ελληνική Λύση…

Πουλάει τις… ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού Χριστού, τις οποίες ισχυρίζεται ότι του τις εμπιστεύθηκε ο ίδιος ο Κύριος…

Πουλάει φάρμακα για την καράφλα, αλλά ο ίδιος είναι –σχεδόν- καραφλός…

Πουλάει διάφορα μαντζούνια (κεραλοιφές), δια πάσαν νόσον…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το