Οκτώ μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Αρχηγός υμνεί τον Πυρήνα της Τοπικής Νίκαιας.

Η Εφημερίδα των Συντακτών έφερε στη δημοσιότητα ένα σημαντικό ντοκουμέντο. Τα όσα έλεγε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για την οργάνωση της Νίκαιας λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σε συνέντευξη που έδωσε στον ιδιοκτήτη του «Βεργίνα TV» Στέργιο Καλόγηρο.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 26.9.2013, δηλαδή δύο μέρες προτού ασκηθεί η δίωξη και συλληφθούν ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα στελέχη της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης.

Με όσα φαίνεται να λέει ο Μιχαλολιάκος στο απόσπασμα που έχει αναρτήσει το efsyn.gr, καταρρέει και ο τελευταίος υπερασπιστικός ισχυρισμός του Αρχηγού και του στενού ηγετικού πυρήνα της οργάνωσης.

Παρά την επιμονή του Καλόγηρου, ο Μιχαλολιάκος υπερασπίζεται με πάθος την οργάνωση της Νίκαιας, αρνείται ότι είναι «σκληροπυρηνική», αποκρούει ότι είναι «δυναμική» και διαψεύδει ότι έκλεισαν τα γραφεία της ή ότι κατέβηκαν οι πινακίδες της.

Διαψεύδονται έτσι από τα πλέον αρμόδια χείλη όλοι οι κατόπιν εορτής κατασκευασμένοι ισχυρισμοί ότι δήθεν η ηγεσία έκλεισε τα γραφεία της Νίκαιας αποδοκιμάζοντας τη δράση της και «διέγραψε» ή «απομάκρυνε» την τοπική οργάνωση, θεωρώντας ότι δρούσε εκτός γραμμής, κάτι που επανέλαβαν με διάφορους τρόπους οι «συναγωνιστές» του Αρχηγού τις τελευταίες βδομάδες από το βήμα του μάρτυρα ή το εδώλιο του κατηγορουμένου.

Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το