Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Οι δραματικές πολεμικές εξελίξεις στην Παλαιστίνη δεν αποτελούν απρόσμενο γεγονός “κεραυνός εν αιθρία” , αλλά αποτέλεσμα της βάρβαρης κατοχής των Παλαιστινιακών εδαφών, του καθεστώτος “απαρχάιντ” σε βάρος των αραβικών πληθυσμών, των βίαια επεκτεινόμενων ισραηλινών εποικισμών, των δεκάδων ισοπεδωμένων πόλεων και χωριών, των χιλιάδων διαχρονικά Παλαιστινίων μαρτύρων-αγωνιστών και φυλακισμένων, συνακόλουθο των ιμπεριαλιστικών επιλογών να στερούν στον παλαιστινιακό λαό -καταπατώντας ακόμα και αποφάσεις του ΟΗΕ ακόμη και δικές τους διακηρύξεις- το νόμιμο δικαίωμα των Παλαιστινίων στην αυτοδιάθεση και στη δημιουργία του δικού του κράτους. 

Σε αυτόν τον αγώνα ο μαρτυρικός Παλαιστινιακός λαός έχει γράψει με το αίμα του σελίδες ηρωικής αντίστασης, κερδίζοντας την αναγνώριση και συμπαράσταση όλων των λαών του κόσμου.

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει την από αέρος ισοπέδωση της Γάζας, κηρύσσοντας κατάσταση πολέμου και προετοιμάζοντας χερσαία επέμβαση, προαναγγέλλοντας έτσι νέα σφαγή του παλαιστινιακού λαού.

Έχοντας συμπαραστάτες όλες τις ιμπεριαλιστικές μητροπόλεις σε Αμερική και Ευρώπη, που -αντιστρέφοντας την πραγματικότητα- σπεύδουν να καταδικάσουν την τρομοκρατία και να ενθαρρύνουν τη δολοφονική μανία των Ισραηλινών, χαρακτηρίζοντας τις κτηνώδεις επιθέσεις τους «νόμιμη άμυνα».

Ως Α’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), καταδικάζουμε την εγκληματική βαρβαρότητα του ισραηλινού καθεστώτος και τασσόμαστε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, και του δικαιώματος του να υπερασπίζεται τη χώρα του κατά της ξένης κατοχής με όλα τα αναγκαία μέσα. Υποστηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα του για λευτεριά και ανεξαρτησία.

Το ΔΣ

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Φατούρου Αγγελική Κρανάς Αθανάσιος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το